Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 22:05

Το Δημοτικό Σχολείο Παλιάμπελων Βόνιτσας φιλοξενεί μαθητές & εκπαιδευτικούς από Πολωνία και Τουρκία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εκπαίδευση είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της κοινωνίας. Στην Ελλάδα τα δημοτικά σχολεία αναδεικνύονται ως οι θεμέλιοι λίθοι του παιδαγωγικού συστήματος.

Μεταξύ αυτών, ένα σχολείο που ξεχωρίζει για τη δράση και τη συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα ERASMUS, δίνοντας το δικό του «χρώμα» και διάσταση στην εκπαιδευτική διαδικασία, είναι το Δημοτικό Σχολείο στα Παλιάμπελα του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

Στις 22, 23 & 24 Απριλίου εκπαιδευτικοί και μαθητές από σχολεία της Πολωνίας και της Τουρκίας, θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, γύρω από τις αξίες της μεσογειακής διατροφής, που είναι και ο στόχος του προγράμματος HEALTHY FOOD & BEAUTIFUL LIFE, που διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο Παλιαμπέλων.

palaimpela

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες πτυχές του κόσμου και να εμπλουτίσουν την κατανόησή τους για διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους ζωής.

paliampela 2

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ, katounanews.gr

Διαβάστηκε 180 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.