Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  8:27 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 14:44

Αγρίνιο: Αιμοδοσία και ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών στην κεντρική πλατεία (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με στόχο την προσέλκυση νέων εθελοντών δωρητών μυελού των οστών ξεκίνησε το πρωί της Πρωτομαγιάς, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, ειδική δράση.

Τη σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο  σύλλογος Eθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Ν. Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου και την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και με την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Στο πλαίσιο αυτό, μέχρι και τις 2 μετά το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης,  στην κεντρική πλατεία της πόλης πραγματοποιείται και εθελοντική αιμοδοσία.

Η σημερινή ημέρα  είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τον συνάνθρωπο, με αφορμή και την Εβδομάδα των Παθών που διανύουμε.

Ασθενείς κάθε ηλικίας βιώνουν το δικό τους «Γολγοθά»! Ας συμβάλλουμε στην προσπάθεια να γίνουν οι ελπίδες τους πραγματικότητα. 

Δείτε εικόνες:

sinidisi.gr

 
Διαβάστηκε 213 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.