Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:15 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 21:20

Χονδρικό Εμπόριο "Μανίκας Κωνσταντίνος" Εξυπηρέτηση και Ποιότητα σε Τέσσερις Νομούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η επιχείρηση Χονδρικού Εμπορίου και Διανομών του κου Μανίκα Κωνσταντίνου, έχει έδρα στο Αγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου και λειτουργεί εδω και είκοσι χρόνια. Τα είδη που εμπορεύεται είναι κυρίως Πρώτες ύλες και Είδη Κουλουροποιείας καθώς και Είδη Ζαχαροπλαστικής, Ζαχαρώδη και Λοιπά Συναφή Προϊόντα.

image 001

image 002

image 003

Στους αποθηκευτικούς χώρους που διαθέτει φιλοξενεί περί τα τετρακόσια είδη ζαχαροειδών και εκατό διαφορετικά είδη κουλουριών εκτός φυσικά των υπολοίπων ειδών. Φροντίζει πάντοτε ο ίδιος προσωπικά τα είδη που εμπορεύεται να είναι αρίστης ποιότητας και οι πρώτες ύλες να έχουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.

image 018

Με τα δύο φορτηγά που διαθέτει η επιχείρηση εξυπηρετεί τέσσερις γειτονικούς νομούς ήτοι: Αιτωλοακαρνανίας, Λευκάδας, Αρτας και Πρέβεζας και περίπου 1200 πελάτες. Η καλή σχέση με τους πελάτες έχει να κάνει με την έγκαιρη παράδοση των προιόντων, τις καλές τιμές, τις συμφέρουσες προσφορές και την καλή ποιότητα.

image 008

Με βασικό συνεργάτη τον γιό του Χρήστο, που αποτελεί το νέο αίμα και τις φρέσκιες ιδέες στην επιχείρηση μαζί με τις δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρει η Ιόνια Οδός η επιχείρηση Χονδρικού Εμπορίου και Διανομών του Κώστα Μανίκα καταφέρνει να συνεχίζει την λειτουργία της απρόσκοπτα στις μέρες μας, προσδοκώντας μεγαλύτερη ανάπτυξη στο μέλλον.

 image 016

Ο Κωνσταντίνος Μανίκας με την δημοσιογράφο Χρύσα Σπαή και τον υιό του Χρήστο,
κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Μανίκας Κωνσταντίνος
ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑΣ
Ελευθερίας 2 - Άγιος Κων/νος
301 00 Αγρίνιο
Τηλ: 2641 305040
Fax: 2641 305040
Κιν: 6944 177354 (Κων/νος)  6947 060336 (Χρήστος)
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 14951 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 20:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.