Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:20 μμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 18:26

Γ.Ε.Αγρινίου: Με επίσημο καλεσμένο τον Μάικ Ευαγγελίτση η τελετή λήξης των ακαδημιών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 19:00 θα γίνει η τελετή λήξης των ακαδημιών της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Θα υπάρχουν βραβεύσεις και διπλώματα για τους μικρούς αθλητές, ομιλίες με θέματα που αφορούν τα παιδιά αλλά και τους γονείς του συλλόγου. Θα γίνουν βραβεύσεις σε ανθρώπους που βοήθησαν υλικά και ηθικά την ομάδα την Φετινή σεζόν ενώ επίσημος καλεσμένος θα είναι ο Μάικ Ευαγγελίτσης.

*Ο Μαικ Ευαγγελίτσης ειναι πρώην διεθνής αθλητής του μπάσκετ με σπουδαία καριέρα σε πολλές ομάδες και νυν προπονητής. Σαν παίκτης αγωνίστηκε στον Άρη, τον Πανελλήνιο, τον Σπόρτιγκ, τον Άλιμο, την Ξάνθη, τον Πανερυθραϊκό, στα Σιάτιστα, στην ΕΑΠ, στον Μίλωνα και στο Ψυχικό ενώ πέρασε και απο την Νίκη Αμαρουσίου, τον Πορφύρα, τον Ερμή Πειραιά και το Χαλάνδρι.

Αγωνίστηκε για 6 χρόνια στις μικρές Εθνικές ομάδες και το 1995 στο Ευρωπαϊκό Παίδων της Πορτογαλίας που η Ελλάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ήταν ο MVP της διοργάνωσης.

Σαν προπονητής έχει περάσει απο τον Φοιτητικό,τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, τον Πόλις Καλλιθέας ενώ πλέον ειναι ο υπεύθυνος ακαδημιών του Προμηθέα Χαλανδρίου και εδώ και λίγες μέρες και ο προπονητής του γυναικείου τμηματος.

Μιχάλης Σταμουλάκης

Πηγή: basket247.gr

Διαβάστηκε 2099 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.