Τρίτη, 7η Μαίου 2024  5:34 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 17:43

Παναιτωλικός: Έκαναν «φτερά» τα εισιτήρια στην μεγάλη εξέδρα- Θέμα ωρών το sold out με Ατρόμητο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ντελίριο επικρατεί στους φίλους του Παναιτωλικού για το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο, παιχνίδι με τεράστια σημασία για την «μάχη» της παραμονής.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από την περασμένη Τρίτη και εξ αρχής φάνηκε ότι ο κόσμος θα δώσει δυναμικό «παρών». Είχε προηγηθεί εξάλλου η «απόβαση» των φίλων του Παναιτωλικού στην Τρίπολη, εκεί όπου πάνω από 500 Αγρινιώτες έκαναν το «Κολοκοτρώνης»… Αγρίνιο.

Μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή, δηλαδή το πρωί της Παρασκευής (26/4) τα εισιτήρια στην μεγάλη εξέδρα έχουν εξαντληθεί. Απομένει τριψήφιος αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων (εκ των συνολικά 4.300 που θα εκδοθούν καθότι η μικρή εξέδρα είναι κλειστή λόγω των εργασιών), στο πέταλο της Προυσιωτίσσης.

Όλα συνηγορούν ότι το «κλουβί», μετά από χρόνια, θα ζήσει ξανά ημέρες άλλων εποχών. Τότε που δεν έπεφτε… καρφίτσα στους αγώνες του Παναιτωλικού.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 228 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.