Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:16 μμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 14:03

Το σώμα μας (Κάτι που πρέπει να ξέρουμε)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ)
 
1. Εάν σε τρώει ο λαιμός σου, ξύσε το αυτί σου:
Πιέζοντας τα νεύρα του αυτιού, παράγεται άμεσα αντανακλαστικό στο λαιμό που προκαλεί σπασμούς και ανακουφίζει την ενόχληση.
 
2. Εάν έχεις βουλωμένη μύτη:
Πιέστε τον ουρανίσκο και την πάνω μύτη. Αγγίξτε τον ουρανίσκο με τη γλώσσα σας σταθερά και με ένα δάχτυλο, κρατήστε τη μύτη σας κάτω από το φρύδι. Αυτό επιτρέπει στις εκκρίσεις να κινούνται και μπορείτε να αναπνεύσετε.
 
3. Όταν έχεις καούρες, κοιμήσου στην αριστερή πλευρά:
Αυτό καθιστά δυνατή τη δημιουργία μιας γωνίας μεταξύ του στομάχου και του οισοφάγου έτσι ώστε τα οξέα να μην μπορούν να περάσουν στο λαιμό.
 
4. Όταν πονάει ένα δόντι, τρίψε πάγο στο χέρι σου:
Θα πρέπει να περάσετε το κομμάτι πάγου μέσα από την περιοχή σχήματος V που εμφανίζεται μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη στην αντίθετη πλευρά της παλάμης σας. Αυτό μειώνει τον πόνο κατά 50%, επειδή αυτός ο τομέας συνδέεται με τους υποδοχείς πόνου στο πρόσωπο.
 
5. Όταν καίγεστε, πιέστε την πληγή με ένα δάχτυλο:
Μετά τον καθαρισμό της προσβεβλημένης περιοχής, ασκήστε πίεση με το χέρι πάνω από το κάψιμο, καθώς αυτό του επιτρέπει να επιστρέψει στην αρχική θερμοκρασία και να αποτρέψει τις φυσαλίδες. (για μικρά εγκαύματα)
 
6. Όταν τρέχετε, αναπνέετε όταν πατάτε το αριστερό σας πόδι:
Αυτό σας εμποδίζει να νιώσετε δυσφορία στο στήθος, επειδή αν αναπνέετε όταν υποστηρίζετε το δεξί πόδι, προκαλείτε πίεση στο συκώτι σας.
 
7. Εάν η μύτη σας αιμορραγεί, ασκήστε πίεση με το δάχτυλό σας:
Αν απομακρυνθείς μπορείς να πνιγείς στο αίμα σου, τότε είναι καλύτερο να σφίξεις το δάχτυλό σου στην πλευρά της μύτης σου εκεί που αιμορραγείς.
 
8. Για να ελέγξετε τους παλμούς της καρδιάς σας όταν είστε νευρικοί:
Βάλτε τον αντίχειρά σας στο στόμα και φύσα, αυτό θα βοηθήσει την καρδιά σας να σταματήσει να χτυπάει τόσο γρήγορα από την αναπνοή.
 
9. Για να ανακουφιστεί ο πονοκέφαλος από το να πίνεις πολύ κρύο νερό:
Όταν πίνεις κάτι πολύ κρύο, δροσίζεται ο ουρανίσκος σου και το ερμηνεύει ο εγκέφαλός σου. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να τοποθετήσετε τη γλώσσα σας στον ουρανίσκο ώστε να επιστρέψει στην κανονική θερμοκρασία.
 
10. Αποτρέψτε την απώλεια όρασης όταν είστε μπροστά από τον υπολογιστή σας:
Όταν βάζεις τη θέα σου σε ένα αντικείμενο τόσο κοντά όσο ένας υπολογιστής, η θέα κουράζεται και αποτυγχάνει. Γι' αυτό, κλείστε τα μάτια σας, συστέλλονται το σώμα σας και κρατήστε την αναπνοή σας για Χαλαρώστε τα όλα αργότερα Ιερό φάρμακο.
 
11. Όταν ένα χέρι ή χέρι αποκοιμιέται, γυρίστε το κεφάλι σας από άκρη σε άκρη και θα δείτε πώς περνάει η αίσθηση σε λιγότερο από 1 λεπτό, καθώς τα άνω άκρα σας αποκοιμούνται λόγω πίεσης στον λαιμό. Εν τω μεταξύ αν είναι πόδι ή πόδι για λίγα δευτερόλεπτα
 
12. Εύκολη μέθοδος για να πάρεις ανάσα κάτω από το νερό: Πριν την κατάδυση, πάρτε πολλές γρήγορες και δυνατές αναπνοές για να εξαφανίσετε το οξύ του αίματος, καθώς αυτό προκαλεί την αίσθηση πνιγμού.
 
13. Απομνημονεύστε τα κείμενα τη νύχτα:
Οτιδήποτε διαβάζεις πριν κοιμηθείς θα το θυμάσαι πιο εύκολα.
 
Διαβάστηκε 1418 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία