Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:17 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 21:39

«Τα πανηγύρια αποτελούν ένα τρόπο επικοινωνίας που αρέσει στον κόσμο και πολύ καλώς γίνονται» δηλώνει η Λίτσα Γιαγκούση στο AgrinioBestOf.gr

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συναντήσαμε την κα Λίτσα Γιαγκούση πριν την εμφανισή της σε κάποια εκδήλωση και μιλήσαμε σχετικά με το λαικό τραγούδι σήμερα. Η ίδια βρίσκεται στον χώρο του τραγουδιού από το 1987. Ξεκίνησε από μικρή καθότι ήταν το ονειρό της. Mπήκε σε κάποιο μουσικό συγκρότημα και μετά ήρθε πρόταση να δουλέψει σε κάποια μαγαζιά και έτσι ξεκίνησε επαγγελματικά με το λαικό τραγούδι.

GIAGOYSI 05

Η ίδια δηλώνει ότι: Το λαικό τραγούδι έχει αλλάξει μεσα στο χρόνο καθότι κάθε εποχή έχει το χρώμα της, έχει το δικό της στυλ. Το καλό παλιό λαϊκό τραγούδι δεν νομίζω να πεθάνει ποτέ. Εχω κυκλοφορήσει 9 CD. Αγαπημένα μου τραγούδια είναι ταυτόχρονα οι μεγάλες επιτυχίες που έχω κάνει, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα αγαπημένα μου που δεν έγιναν τόσο μεγάλες επιτυχίες. Εχω ξανάρθει στην Αιτωλοακαρνανία. Πιστεύω ότι ο κόσμος γλεντάει αλλά αυτό εξαρτάται και από το τι του δίνει ο κάθε καλλιτέχνης. Ο Έλληνας δεν έχει χάσει το κέφι του. Μπορεί να βγαίνει λίγο δύσκολα έξω άλλα όταν βγαίνει γλεντάει κανονικά. Κάνω περιοδίες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μου αρέσει να έρχομαι σε επαφή με τον Ελληνισμό και γενικά με τον κόσμο. Θέλω να περνάμε όλοι καλά.

GIAGOYSI 004

Σε ερωτησή μας αν υπάρχει σήμερα έρωτας απαντά ότι φυσικά υπάρχει, δεν μπορεί να εκλείψει ποτέ αλλά έχουν αλλάξει οι διαδικασίες και ο τρόπος. Ο έρωτας δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οσον αφορά τους νέους δρόμους που δόθηκαν στην κυκλοφορία (Ολυμπία Οδός, Ιονία Οδος) μας δηλώνει ότι είναι τέλειοι και ότι ήρθε επιτέλους για πρώτη φορά ξεκούραστα από την Αθήνα.


GIAGOYSI 09

GIAGOYSI 11

Οσον αφορά την παράδοση μας δηλώνει ότι πρέπει να κάνει η κοινωνία αυτό που της αρέσει. Αν τα πανηγύρια αποτελούν ένα τρόπο επικοινωνίας που αρέσει στον κόσμο πολύ καλώς γίνονται. Σχετικά με την μουσική που ακούγεται στα πανηγύρια δηλώνει ότι το καλοκαίρι ακούγονται περισσότερα δημοτικά τραγούδια λόγω των πανηγυριών.

Η ίδια έχει συνεργαστεί με όλα τα γνωστά ονόματα του χώρου όπως Πάριος, Μαρινέλλα και  πολλούς άλλους. Τα μεροκάματα λόγω κρίσης έχουν περιοριστεί, όπως και οι αμοιβές. Ενας επώνυμος προφανώς αμοίβεται καλύτερα από τους πιο άγνωστους.

GIAGOYSI 13

Το μήνυμα που στέλνει στους αναγνώστες μας είναι να έχουν υγεία, να μην το βάζουν κάτω, να είναι αισιόδοξοι και να υποστηρίζουν τα πανηγύρια καθότι είναι οι ρίζες μας.

GIAGOYSI 002

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του http://AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 10297 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 09:02
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033