Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:51 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 11:11

Αγρίνιο: Κοσμοσυρροή στο 6ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ, Τροφίμων και Ποτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών (Αγρίνιο) και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ν. Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιούν το 6ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα», σήμερα (μέχρι και 20:30) και αύριο το πρωί στον πολυχώρο της Παλαιάς Λαχαναγοράς του Αγρινίου στην πλατεία Δημάδη.

Στόχευση της εκδήλωσης είναι να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο αναφοράς μεταξύ επιχειρήσεων – τοπικής κοινωνίας – πανεπιστημιακής κοινότητας ώστε να γίνει θεσμός, η απήχηση της οποίας με την πάροδο των ετών να ξεπεράσει τα όρια του νομού και της περιφέρειας.

Το Συμπόσιο έχει ένα ανοιχτό χαρακτήρα απευθυνόμενο τόσο στο σύνολο της τοπικής και εθνικής παραγωγικής βάσης όσο και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας και πανεπιστημιακής κοινότητας. Φέτος πέραν της πανεπιστημιακής κοινότητας, η οποία ανέκαθεν αποτελούσε τον βασικό και ουσιαστικό βραχίονα υποστήριξης του εγχειρήματος, είναι προσκεκλημένες και επιχειρήσεις και οργανισμοί του κλάδου των τροφίμων και ποτών, που θα έχουν κυρίως διαδραστικό ρόλο με συμμετοχή στα πάνελ συζήτησης, με προβολή των προϊόντων τους, με εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και κυρίως επικοινωνία και γνωριμία με τους φοιτητές και την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Η επιχειρηματική κοινότητα σήμερα και αύριο θα βρεθεί κοντά στην «επιστημονική γνώση» που εκπροσωπεί η πανεπιστημιακή κοινότητα και συνάμα θα έρθει σε επαφή με φοιτητές, οι οποίοι αποτελούν τους αυριανούς, δυνητικούς τους συνεργάτες. Επιπλέον το Συμπόσιο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία αποτελεσματικής προβολής της δραστηριότητας των συμμετεχόντων επιχειρήσεων στο καταναλωτικό κοινό, το οποίο θα επισκεφτεί το χώρο μαζικά.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα στο πλαίσιο των εργασιών του Συμποσίου πρόκειται να ανταλλάξει ιδέες, εμπειρίες αλλά και προβληματισμούς με επιχειρήσεις και οργανισμούς που θα συμμετέχουν καθώς και με την τοπική κοινωνία.

Όλα τα ανωτέρω περιγραφόμενα θα λάβουν χώρα υπό το βλέμμα της τοπικής κοινωνίας, η οποία θα έρθει σε επαφή με τοπικές επιχειρήσεις που παράγουν, διακινούν και εμπορεύονται τοπικά επί το πλείστον προϊόντα, με καθηγητές Πανεπιστημίου και φοιτητές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 2178 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.