Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:09 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 17:03

Η συνάντηση του Αγρινιώτη Γιώργου Γιγκλά με την διάσημη Αμερικανίδα Τραγουδίστρια και Ηθοποιό Τζένιφερ Χάντσον στο Λονδίνο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Γιώργο Γιγκλά τον γνωρίσαμε (δείτε εδώ το προηγούμενο άρθρο μας) από την ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε μέσω διαδικτύου και των social media με την διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζένιφερ Χάντσον, η οποία τον προσκάλεσε στο Λονδίνο στην εκπομπή "Τhe Voice UK” όπου συμμετείχε σαν κριτής και κόουτς. Αυτό πραγματοποιήθηκε το Σ/Κ που μας πέρασε κάνοντας το όνειρο του Γιώργου πραγματικότητα. Η Χρύσα Σπαή μιλάει με τον ίδιο για την εμπειρία του αυτή και την μεταφέρει στους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr

image 010

Πως αισθάνθηκες την στιγμή που συνάντησες την αγαπημένη σου τραγουδίστρια Τζένιφερ Χάντσον;

Ηταν σαν να ζούσα σε ένα όνειρο. Ηταν μια καταπληκτική εμπειρία. Αρχικά είχα ένα άγχος αν θα την συναντήσω ή όχι, αν όλα θα πάνε καλά, πως θα με δεχθεί, αν θα μου επιτρέψει να βγάλω κάποια φωτογραφία μαζί της. Όλα αυτά με την συναντησή μας έγιναν πολύ απλά και περσσότερο καλά από ότι τα φανταζόμουν. Δεν πίστευα ότι αυτό το όνειρο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα και να με κάνει τόσο χαρούμενο. Την επισκεφθήκαμε στο Λονδίνο στα Elstree Studios που γυριζόταν το "The Voice UK”. Η Τζένιφερ με αναγνώρισε μέσα στο κοινό με χαιρέτησε με ένα πλατύ χαμόγελο και έκανε νόημα στους σεκιούριτυ να με αφήσουν να πλησιάσω στην καρέκλα των κριτών που καθόταν όπου με έκανε μια αγκαλιά και μου είπε να περιμένω να τελειώσει για να τα πούμε ιδιαιτέρως. Αξίζει να αναφέρω ότι στην στιγμή που με αγκάλιασε δάκρυσε πράγμα που συνέβη και σε μένα.

image 004

Τι συζητήσατε όταν σε συνάντησε και τα είπατε από κοντά;

Αρχικά με ευχαρίστησε που έκανα τόσα χιλιόμετρα και ήρθα από Ελλάδα, με ρώτησε και η ίδια και ο μανατζέρ της από πού ήρθα ακριβώς. Τις έδειξα κάποιες φωτογραφίες από Ελλάδα, την Ακρόπολη και άλλες όμορφες περιοχές όπως και από την δική μας με απώτερο σκοπό να της κεντρίσω το ενδιαφέρων να επισκεφθεί την χώρα μας. Βέβαια την προσκάλεσα και προσωπικά στην Ελλάδα και στην περιοχή μας ειδικά. Από ότι φάνηκε σίγουρα κάποια στιγμή θα το κάνει.  Η ίδια μας προσκάλεσε εμένα και τον πατέρα μου προσωπικά στην συναυλία που θα κάνει στο Λος Αντζελες στις 6-7 Ιουλίου και μάλιστα πρότεινε να τραγουδήσουμε μαζί ένα δικό της τραγούδι στην σκηνή.

image 001

Τι άλλο σου έκανε εντύπωση από την εμπειρία αυτή;

Αυτό που μου επίσης μεγάλη εντύπωση είναι η αγάπη του κόσμου για τους Ελληνες. Συγκεκριμένα επειδή ο παρουσιαστής διαπίστωσε την οικειότητα που δείχναμε με την Τζένιφερ μας ρώτησε ποιοί έιμαστε και από πού ήρθαμε. Ο μπαμπάς μου είπε ότι είμαστε από Ελλάδα και συγκεκριμένα από την πόλη του Αγρινίου και τότε σηκώθηκε όλο το στούντιο στο αέρα και χειροκροτούσε πράγμα που ώθησε τον παρουσιαστή να τρέξει στην εξέδρα να αγκαλιάσει τον μπαμπά μου και να προσπαθήσει να τον σηκώσει. Όμως λόγω του ότι ήταν γυμνασμένος και λίγο βαρύς δεν τα κατάφερε πράγμα που δημιούργησε μια κατάσταση ευθυμίας στο στούντιο.

image 013

Τα δώρα που προσέφερε το Γιώργος στην Τζένιφερ απο την Ελλάδα

Τι θα ήθελες να συμβουλέψεις τα άλλα παιδιά που θέλουν να πραγματοποιήσπουν παρόμοια όνειρα με σένα ;

Αυτό που θα πώ ισχύει για όλα τα όνειρα που μπορεί να έχει κάποιος και είναι ότι "όπου υπάρχει θέλω υπάρχει και δρόμος" !!!

Περιεγραψέ μου την Τζένιφερ Χάντσον σαν άνθρωπο ;

Ηταν πολύ όμορφη, χαμογελαστή, πολύ λαμπερή, πολύ καλός άνθρωπος, αληθινή με καλοσύνη στην καρδιά της. Δεν την ξεχώριζες σαν ντίβα.

image 012

Ποιός σε βοήθησε και ποιόν θες να ευχαριστήσεις που έκανες το ονειρό σου πραγματικότητα;

Αν δεν είχα την στήριξη του μπαμπά μου στο πλευρό μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Τον είχα δίπλα μου σε όλο αυτό. Όχι μόνο να με βοηθήσει οικονομικά να φθάσω μέχρι εκεί αλλά και να με ξεαγχώσει ώστε να αντιμετωπίσω με το καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την κατάσταση που για μένα ήταν ονειρική.

image 002

Ο Γιώργος με τον πατέρα του κον Φώτη Γιγκλά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Λονδίνου

Ποια είναι τα ονειρά σου από εδώ και πέρα Γιώργο;

Θεωρώ ότι είμαι σε πολύ πρωταρχικό στάδιο ακόμη, θέλω να πάω και στο Λος Αντζελες που με κάλεσε η ίδια και μάλιστα να πούμε ένα τραγούδι μαζί. Εχω πολύ καλές σχέσεις με το τραγούδι το οποίο όμως έχει ακόμη μέλλoν και πορεία για μένα.

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

 

Διαβάστηκε 11148 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 21:16
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033