Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  10:59 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:48

Το χρηματιστήριο των τεσσάρων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πανικός. Δεν ξανάγινε. Πείτε το ή γράψτε το όπως θέλετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η φετινή Σούπερ Λιγκ είναι πραγματικά η πιο συναρπαστική όλων των εποχών. Τουλάχιστον από πλευράς ανταγωνισμού. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι και οι τέσσερις ομάδες έχουν σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες για τον τίτλο. Κι ας είναι ο Ολυμπιακός έξι βαθμούς από την κορυφή. Με το ρόστερ που έχει και τα πλέι οφ να παίζουν καθοριστικό ρόλο τα πάντα είναι πιθανά.

Γιατί χρηματιστήριο;

Θα απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα. Και η απάντηση είναι απλή. Το λέμε χρηματιστήριο των τεσσάρων, καθώς οι εναλλαγές στις αποδόσεις θυμίζουν μέρες της πάλαι ποτέ… Σοφοκλέους. Πριν λιγότερο από έναν μήνα ήταν η ΑΕΚ πρώτο φαβορί και ο ΠΑΟΚ τέταρτο. Η ομάδα του Λουτσέσκου πάτησε στην κορυφή έγινε πρώτο φαβορί αλλά από εκεί την έριξε ο Άρης. Και εκεί που ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα, έρχεται ο Τερίμ (με τον κόσμο να θέλει τον Γιοβάνοβιτς), αλλά το τριφύλλι πήρε τα πάνω του. Έκανε μάλιστα σούπερ εμφάνιση με την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά, δεν έχασε και τώρα είναι αυτός πρώτο φαβορί. Ας τα δούμε όλα ένα προς ένα όμως, για να δούμε και που καταλήγουμε.

Τερίμ για τίτλο;

Ιδού το ερώτημα. Ο Τούρκος έχει αλλάξει την ψυχολογία, αλλά στην πρώτη στραβή ο κόσμος δεν θα ξεχάσει τον Γιοβάνοβιτς και ενδέχεται να στραβώσει. Πάντως αυτή τη στιγμή, με τον Παναθηναϊκό να είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή, η απόδοση για τον τίτλο είναι στο 2.85.

Η πρωταθλήτρια του Αλμέιδα

Η ΑΕΚ είναι στη δεύτερη θέση. Η πρωταθλήτρια δεν έπεισε στο αθηναϊκό ντέρμπι, δεν μπόρεσε πατήσει στην πρώτη θέση και οι στοιχηματικές εταιρίες την έβαλαν στη δεύτερη θέση των φαβορί για τον τίτλο. Στο 3.00 είναι η απόδοση για την Ένωση. Έχει την καρδιά του πρωταθλητή, είναι πιο δεμένη από τις άλλες διεκδικήτριες, αλλά πρέπει να το δείξει και μέσα στο γήπεδο με διάρκεια, η οποία αυτή τη στιγμή της λείπει.

Η χημεία του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 3.50 και έχουμε την αίσθηση ότι οι αποδόσεις τον αδικούν. Το ίδιο πιστεύαμε και πριν έναν μήνα που ήταν τέταρτο φαβορί με απόδοση στο 8.00. Δεν έχει καμία λογική αυτό. Και γιατί το λέμε; Μα πολύ απλά. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει την καλύτερη μπάλα. Ο Λουτσέσκου ξέρει πως είναι να παίρνεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα, υπάρχει εκτεταμένο ροτέισον, χωρίς να αλλάζει η εικόνα της ομάδας. Και θέλετε και το κερασάκι στην τούρτα. Ναι. Ευχαρίστως. Ο ΠΑΟΚ έχει και τα τρία ντέρμπι στο σπίτι του με τους μεγάλους της Αθήνας, ενώ έχει ξεμπλέξει (ανεπιτυχώς βέβαια) και με τα δύσκολα παιχνίδια κόντρα στον συμπολίτη Άρη. Με λίγα λόγια, η πρωτιά στην κανονική περίοδο είναι στα χέρια του, ή μάλλον στα πόδια των παικτών του.

Ποιοτικός αλλά ψάχνεται

Ο Ολυμπιακός έχει ένταση. Υπάρχει ποιότητα, έκανε μεταγραφές, έχει τεράστιο ειδικό βάρος, αλλά κάτι δεν πάει καλά φέτος. Ίσως είναι αυτή η μαγική λέξη χημεία που λείπει. Άλλαξε προπονητή, αλλά η αστάθεια είναι σταθερή συνοδοιπόρος του. Υπάρχει και μεγάλη γκρίνια για τη διαιτησία. Και δεν θα μπούμε σε αυτόν τον οδηγό να αναλύσουμε το δίκαιο ή το άδικο των παραπόνων του. Το αποτέλεσμα είναι ότι όλη αυτή η φιλολογία φέρνει ένταση στην ομάδα. Αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει γι αυτό και την αναφέρουμε δεύτερη φορά.

Συμπέρασμα

Ο Παναθηναϊκός δεν μας πείθει με το υλικό που έχει, ενώ ο Τερίμ μπορεί να είναι μετρ της ψυχολογίας αλλά τα χρόνια έχουν περάσει. Κι ο κόσμος αναπολεί ακόμη τον Σέρβο. Η ΑΕΚ έχει το know how να το σηκώσει, αλλά το έχει και ο ΠΑΟΚ και δίνεται σε μεγαλύτερη απόδοση. Κι επειδή το στοίχημα είναι και θέμα απόδοσης, ο δικέφαλος του βορρά συμφέρει περισσότερο για ποντάρισμα. Τέλος ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο την απόδοση. Σε τόσο υψηλή τιμή, ακόμη και για cash out αργότερα, ίσως φέρει κέρδος σε όποιον τον εμπιστευτεί.

Διαβάστε περισσότερα για το στοίχημα και το καζινο στην Ελλάδα στο stoixima-casino.gr

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διαβάστηκε 539 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.