Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:37 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 17:53

Κ. Καλαντζής «Η ελληνική κοινωνία έχει ακόμη αντανακλαστικά»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το δικό του πρωτοχρονιάτικο μήνυμα έστειλε μέσα από το ΔΥΤΙΚΑ FM και την εκπομπή της Δήμητρας Λαοπόδη ο αναπληρωτής δήμαρχος Αγρινίου και αντιδήμαρχος Πρόνοιας Κώστας Καλαντζής για το 2020.

Μίλησε για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο δήμο και τις δομές που αγκάλιασε όλος ο κόσμος λέγοντας ότι «η ελληνική κοινωνία έχει ακόμη αντανακλαστικά. Μέσα από τις εθελοντικές δράσεις η κοινωνία αντέδρασε πολύ θετικά και είχε αποτελέσματα. Ο κόσμος αγκάλιασε όλες τις δομές που δημιουργήσαμε, όχι μόνο τις παλιές αλλά και τις καινούργιες όπως τη δομή αστέγων.  120 άνθρωποι σιτίζονται από το συσσίτιο του δήμου Αγρινίου . Πιστεύω ότι προσφέρουμε ένα καλό επίπεδο δομών στην περιοχή μας. Κάνουμε και μεις την δική μας προσπάθεια. Είναι ανάγκη να υπάρχει ζεστασιά, η αγκαλιά των δήμων ήταν καθοριστική. Η ιδέα να πραγματοποιηθεί το τραπέζι στη δομή αστέγων παρουσία του δημάρχου Αγρινίου έγινε από μια ομάδα παιδιών.  Η κίνηση αυτή έδειξε ότι η κοινωνία δεν είναι έτσι απλά ευαισθητοποιημένη. Εμένα με χαροποίησε που μια ομάδα παιδιών ήρθε και με βρήκε και μου το πρότειναν και με ευχαριστεί που τα αισθητήρια των παιδιών ήταν το βασικότερο κομμάτι».

Ο ίδιος ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία λέγοντας πως όταν υπάρχουν τέτοιες ιδέες, από τα παιδιά που έχουν το αισθητήριο, η Ελλάδα θα γίνει καλύτερη. Μακάρι να έρθει η μέρα που δεν θα  έχουμε ανάγκη αυτές τις κοινωνικέ δομές και να τις κλείσουμε». Ανέφερε επίσης ότι πρέπει να μπούμε στην διαδικασία της παραγωγής προϊόντων στην περιοχή μας για να ανακάμψουμε. «Όταν το Αγρίνιο έρχεται τρίτο στην Ελλάδα στο ΚΕΑ, δεν πρέπει να μας ικανοποιεί. Η ευχή μου για το 2020 είναι ελπίδα, υγεία και μια μεγάλη αγκαλιά στο συνάνθρωπο που βρίσκεται δίπλα μας.

Υπάρχουν άνθρωποι που μας έχουν ανάγκη. Άνθρωποι ηλικιωμένοι που περιμένουν να τους χτυπήσουμε την πόρτα και να τους καλέσουμε στο τραπέζι μας».

Εφημερίδα Συνείδηση

Διαβάστηκε 1055 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.