Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  1:57 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 18:57

Στις 5 Νοεμβρίου η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διευκρίνιση σχετικά με την ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων έδωσε το αρμόδιο υπουργείο, σημειώνοντας ότι αυτά θα καταβληθούν την ερχόμενη Πέμπτη 5 Νοεμβρίου.

Το υπουργείο αναφέρεται στις δηλώσεις που έγιναν νωρίτερα από τον υφυπουργό Εργασίας, Αναστάσιο Πετρόπουλο στη Βουλή ότι τα οικογενειακά επιδόματα θα καταβληθούν στους δικαιούχους την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, εξηγώντας:
«Επειδή ο υφυπουργός αναφέρθηκε σε δυο ημερομηνίες πίστωσης χρημάτων εκ των οποίων η μία ήταν η ημερομηνία πίστωσης της κάρτας σίτισης που θα χορηγηθεί την Παρασκευή 30/10, εκ παραδρομής αναφέρθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία ως ημέρα καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων.

» Η ορθή ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων είναι 5η Νοέμβριου, όπως προκύπτει από το σχετικό δελτίο Tύπου που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εργασίας στις 27 Οκτωβρίου 2015.»

Newsroom ΔΟΛ

Διαβάστηκε 1758 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.