Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:01 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 18:57

Δύο Αγρινιώτες μάγοι της μπάλας εντυπωσιάζουν τη Θεσσαλονίκη (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα και γυρίζουν όλη την Ελλάδα, εντυπωσιάζοντας όσους έχουν την τύχη να τους παρακολουθήσουν.
Ο λόγος για τον Ερτίλ και τον Ερρίκο Κονταξίου, δύο αδέρφια από το Αγρίνιο, τα οποία είχαν ταλέντο στο ποδόσφαιρο, οι τραυματισμοί δεν τους άφησαν να ανελιχθούν και αποφάσισαν να τρελάνουν όλο τον κόσμο με τα μαγικά τους με την στρογγυλή “θεά”.
Τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, τραβώντας τα βλέμματα όσων κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης. Σήμερα δεκάδες Θεσσαλονικείς κοντοστάθηκαν στην Αριστοτέλους και παρακολούθησαν τον Ερτίλ να κάνει τα “δικά” του με μια μπάλα ποδοσφαίρου.
Ο δύο βιρτουόζοι γυρίζουν όλη την Ελλάδα προσφέροντας απλόχερα θέαμα με τα κόλπα τους.
Ξεκίνησαν το freestylefootball από το 2007, ωστόσο το 2010 αποφάσισαν να το κάνουν επάγγελμα.
Ο Ερτίλ ο μικρότερος από τα δύο αδέρφια είναι πρωταθλητής Ελλάδος στο freestyle, ενώ έχει συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τσεχία καθώς και στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”.
“Μας ενδιαφέρει να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο για να το ευχαριστηθεί” , τονίζει στο thestival.gr, ο Ερρίκος ο οποίος κοιτάει με περηφάνια το μικρό του αδερφό, χωρίς να μπορεί να τον βοηθήσει με τα κόλπα , καθώς έχει ένα μικρό τραυματισμό στη μέση.
Οι δύο μάγοι της μπάλας θα είναι και αύριο στην πόλη, ενώ θα επιστρέψουν ξανά λίγο πριν τα Χριστούγεννα για να μαγέψουν ξανά τους Θεσσαλονικείς.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες του thestival.gr και το βίντεο του Ερτίλ από τη συμμετοχή του στο Ελλάδα έχει ταλέντο:

http://www.thestival.gr/

Διαβάστηκε 2609 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.