Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:15 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 00:00

Νέα μουσική ιστοσελίδα για τον Κωνσταντίνο Σαμψών με πολύ υλικό για Free Downloading (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη επίσημη παρουσίαση μουσικού έργου του, ο Κωνσταντίνος Σαμψών μας καλωσορίζει στην νέα και ανανεωμένη μουσική του ιστοσελίδα, δίνοντας μας ταυτόχρονα την δυνατότητα να κατεβάσουμε σε πολύ καλή ποιότητα (mp3 256 kbps) δωρεάν τις συνθέσεις που δημιούργησε ολα αυτά τα χρόνια. 

Σχετικό άρθρο για την πρώτη επίσημη παρουσίαση μουσικού έργου του Κ. Σαμψών θα βρείτε εδώ

Δέκα χρόνια μουσικής δημιουργίας λοιπόν με αρκετές παραγωγές CD και πολλές ψηφιακές. Τα στατιστικά δεδομένα λένε οτι έχουν πουληθεί περίπου 7.000 CD, έχουν γίνει Download περί τις 350.000 φορές μέσω διαδικτύου απο διάφορους διανομείς ψηφιακού υλικού και τα βιντεοκλίπ στο Youtube εχουν γύρω στις 100.000 θεάσεις. 

Βέβαια θα σημειώσουμε οτι αυτό που έχει τις περισσότερες θεάσεις στο Youtube είναι το βιντεοκλίπ για το τραγούδι που γράφτηκε για τον Παναιτωλικό και έχει τον τίtλο "Της Καρδιάς μου Ομάδα".

Επίσης θα αναφέρουμε οτι τα περισσότερα Download σε παγκόσμιο επίπεδο αφορούν τα μουσικά έργα "On Air... myths and tales" και "Escape to Freedom" τα οποία κατά βάση περιέχουν εκτός των ορχηστρικών και τραγούδια με Αγγλικό στίχο.

Ολες οι παραγωγές έχουν γίνει σε δύο Στούντιο Ηχογράφησης. Στο Αγρίνιο στο Studio Freq του Νίκου Καλαμπαλίκη και στην Αθήνα στο Studio Artracκs του Γιώργου Πρινιωτάκη.

Στο Artracks Studio σε ώρα δουλειάς με τον Γιώργο Πρινιωτάκη και τον Ιωακείμ Σκόνδρα

Στο Artracks Studio μετά απο ηχογράφηση τραγουδιού με την Διόνι που εικονίζετε δεξιά 

Στο Freq Studio κατά την επεξεργασία μουσικής σύνθεσης

Στο Freq Studio με τον Νίκο Καλαμπαλίκη και τον Βασίλη Κολοβό

Στην επόμενη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα μερικών μουσικών έργων, εκ' των οποίων πολλά απο αυτά φιλοτεχνήθηκαν απο τον Αγρινιώτη ζωγράφο Χρήστο Παπανίκο. Πατώντας πάνω στην φωτογραφία θα μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Κ. Σαμψών στο σημείο εκείνο που μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε έργο ξεχωριστά. 

Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε ολες τις μουσικές συνθέσεις τόσο απο το άρθρο που αναφέρεται στο κάθε έργο ξεχωριστά όσο και απο την ενότητα On Line Store.

Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν εκεί.

Μέ βάση τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων πρέπει να επισημανθεί οτι: Οι μουσικές συνθέσεις δεν διατίθεται για εμπορική χρήση ή άλλου είδους εκμετάλευση χωρίς την άδεια του Κωνσταντίνου Σαμψών. Σε περίπτωση χρήσης κάποιας μουσικής σύνθεσης σε ερασιτεχνικό βίντεο, αρκεί να αναφέρονται οι συντελεστές αυτής (τίτλος σύνθεσης, ερμηνευτής, συνθέτης, στιχουργός) στα στοιχεία των δημιουργών αυτού του βίντεο. Απαραιτήτως στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να εμφανίζεται και ο τίτλος της προσωπικής ιστοσελίδας του Κ. Σαμψών (δηλ http://kSamson.gr ή http://kSamson.com) 

Τμήμα παραγωγής ειδήσεων και ενημέρωσης του http://AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 18502 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 10:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.