Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:11 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 14:45

Το Αγρίνιο υποδέχεται το Footvolley!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλα είναι έτοιμα για το 1ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ FOOTVOLLEY και σήμερα φτάνουν στο Αγρίνιο οι αποστολές των 8 ευρωπαϊκών και 4 ελληνικών ομάδων, που θα πάρουν μέρος στους αγώνες.

Είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας διοργανώνει Ευρωπαϊκό Τουρνουά, με συμμετοχή ομάδων από Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισραήλ, με παρουσία κορυφαίων αθλητών, στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο (800 θέσεων) στο Emileon.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θ’ αρχίσει το πρωί του Σαββάτου με προκριματικούς αγώνες. Το απόγευμα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των ομάδων και θα ολοκληρωθούν οι προκριματικοί.

Το πρωί της Κυριακής θα γίνουν οι προημιτελικοί και το απόγευμα οι δύο ημιτελικοί. Ο τελικός του Τουρνουά θα διεξαχθεί στις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής και θα ακολουθήσουν οι απονομές και αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Την παρουσίαση των αγώνων θα κάνει ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός.

Ενδιάμεσα των αγώνων θα γίνει επίδειξη Traditional Dance, Free Style και άλλα happenings.

Με την ολοκλήρωση του τελικού θα ακολουθήσει στο γήπεδο μουσικοχορετυκό show με την Κατερίνα Στικούδη.

Το διήμερο του Τουρνουά θα λειτουργήσει Bazaar χειροποίητων κατασκευών από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης, «Παναγία Ελεούσα».

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

Εκδηλώσεις Emileon

Το Emileon φιλοξενεί και συμμετέχει στην μεγάλη αυτή διοργάνωση, διαθέτοντας στο κοινό τους χώρους του. Το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσουν οι πισίνες από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 9.00 το βράδυ. Θα λειτουργούν επίσης το cafe, το pool bar, το εστιατόριο, η Βεράντα και οι υπόλοιποι χώροι του.

Διοργανώνει επίσης παράλληλες εκδηλώσεις για τους συμμετέχοντες στο Τουρνουά και το κοινό. Το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει Latin party με παρουσία Βραζιλιάνων χορευτών και χορευτριών.

Μετά την ολοκλήρωση του Τουρνουά, το βράδυ της Κυριακής, θα γίνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με ελληνική μουσική και λαϊκούς παραδοσιακούς χορούς, με την ευγενική προσφορά του Λαογραφικού Ομίλου Αγρινίου «Μερακλήδες».

Διαβάστηκε 2196 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.