Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  4:30 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 17:40

Επιμορφωτική ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 11 Μαΐου 2018, διοργανώθηκε στο Αγρίνιο, από την κ. Τσώλου Ολυμπία, Σχολική Σύμβουλο Αγγλικής, επιμορφωτική ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV), με θέμα «Strengthening synergies between practice, research and policy» στο πλαίσιο του προγράμματος Learning Environments wheremodern languages flourish, κατόπιν σχετικού αιτήματος του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Δ/νση Ευρ. και Διεθνών Θεμάτων).

Ο περιφερειακός Δ/ντής Π.Ε. και Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδος, κ. Γιαννόπουλος και ο υπεύθυνος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε., κ. Μπάρης, συνεργάστηκαν με την κ. Τσώλου για τη διοργάνωση της ημερίδας, στην οποία συμμετείχαν 37 εκπαιδευτικοί, Δ/ντές σχολείων και Σχολικοί Σύμβουλοι, με την παρουσία και καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Αγρινίου.

Ο κ. Erin, expert και συνεργάτης του ECML και Έλληνες συνάδελφοί του είχαν την ευθύνη της επιμόρφωσης.

Δείτε το σχετικό άρθρο του ECML, μέσω του κάτωθι συνδέσμου:

https://www.ecml.at/News/tabid /643/ArtMID/2666/ArticleID/143 3/language/enGB/Default.aspx


 

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 959 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.