Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  10:51 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 10:04

Διακρίσεις για τον όμιλο Μπριτζ της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σπουδαίες διακρίσεις πέτυχαν οι νεαροί αθλητές του ομίλου Mπριτζ  στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νέων και Παίδων.

Συγκεκριμένα στο Π.Π. Νέων (κάτω των 26 ετών – U26) η Μάντυ Μπεληγιάννη που αγωνιζόταν με τον Παναγιώτη Σκορδά από την Λάρισα κατέλαβαν την δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη, με μόλις 0,27% διαφορά από τους πρώτους. Στον ίδιο αγώνα ο Κατσακιώρης Δημήτρης που έπαιζε με τον Φάνη Βέλλιο από τον όμιλο της Αγ. Παρασκευής πήραν την πρωτιά στους αθλητές κάτω των 21 ετών (U21).

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων (κάτω των 16 ετών – U16) ο Κωνσταντίνος Μπάδας που αγωνίστηκε με τον Δημήτρη Βασιλείου από την Θεσσαλονίκη τερμάτισαν πρώτοι στην γενική κατάταξη ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Κατσακιώρης Χρήστος που αγωνίστηκε με τον Θεόδωρο Τουτουρτσίδη επίσης από την Λάρισα.

Όπως ανέφερε ο κ. Δημήτρης Σκούρτης: “Mια όμορφη συνεργασία μεταξύ του ομίλου μας και του ομίλου της Λάρισας άρχισε να εδραιώνεται! Συγχαρητήρια σε όλους! Το μέλλον του αγωνιστικού Μπριτζ τους ανήκει”.

Διαβάστηκε 213 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.