Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  1:26 μμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Μαϊος 2018 18:46

«Σάρωσε» τα μετάλλια η Ναυπάκτια Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Τόκιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι επιτυχίες για την ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση συνεχίστηκαν και την τελευταία ημέρα του ανοιχτού Ιαπωνικού Πρωταθλήματος (Japan Open) που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο. Κατά τη σημερινή (30/4) τελευταία ημέρα, η Ελλάδα κατέκτησε δύο ακόμη μετάλλια (μετά το ασημένιο της Πλατανιώτη την πρώτη ημέρα των αγώνων), αυτή τη φορά χάλκινα. Τα κατέκτησαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη / Εβελίνα Παπάζογλου στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου και η

στον τελικό του Ελεύθερου Προγράμματος του Σόλο. Κάτι που σημαίνει ότι η αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα με μια εντυπωσιακή συγκομιδή.

Στο Τόκιο, μαζί με τις Πλατανιώτη και Παπάζογλου, βρέθηκαν η ομοσπονδιακή προπονήτρια Νατσλία Τσερνέτσκα και η τεχνική σύμβουλος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Ελένη Κουγιά, ως διεθνής κριτής.

e-nafpaktia.gr

japanopen-platanioti-papazoglou

gr-duo-free-tokyo-5

platanioti-tokio

sinidisi.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1507 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαϊος 2018 18:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.