Κυριακή, 19η Μαίου 2024  2:46 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 12:32

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του Παναιτωλικού (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μίλησε στην τηλεόραση «ΚΡΗΤΗ TV» για την ολοκληρωτική σεζόν και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας

Επισημαίνοντας την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των Ποδοσφαιριστών, ο κος. Πετράκης τόνισε ότι άξιζαν την παραμονή στην Super League 1.

Η ιστορική πορεία στα Ημιτελικά του Κυπέλλου και το ποιοτικό Ποδόσφαιρο που παρουσίασε ο Παναιτωλικός γέμισαν με έντονα συναισθήματα όλους τους εμπλεκόμενους.

«Είναι από τις στιγμές που θέλουμε όσο γίνεται περισσότερο να ζούμε στη δουλειά που κάνουμε», δήλωσε ο κος. Πετράκης, εκφράζοντας την επιθυμία για συνέχεια στην ανοδική πορεία της ομάδας.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο του Αγρινίου για την αμέριστη στήριξη και την αγάπη που έδειξε προς την ομάδα.

«Εισπράξαμε μεγάλο σεβασμό και αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτό είναι που μένει στην καρδιά μας και το μυαλό μας».

Η καθημερινή υποστήριξη από τους φιλάθλους λειτούργησε ως κίνητρο για τους Ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ένιωθαν την ευθύνη να ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Πετράκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του Παναιτωλικού, τονίζοντας ότι με σκληρή δουλειά και ομαδικότητα, η ομάδα μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.