Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:04 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 18:33

Εθνική Παίδων U16: ήττα στα πέναλτι 1-3 από τη Σλοβακία στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Εθνική Παίδων U16 ηττήθηκε 1-3 στη διαδικασία των πέναλτι από τη Σλοβακία στα πλαίσια του Αναπτυξιακού τουρνουά του Αγρινίου. Χαρακτηριστικό της κανονικής διάρκειας που έληξε ισόπαλη 1-1, ότι και οι δύο ομάδες σκόραραν με αυτογκόλ. Η Σλοβακία προηγήθηκε στο 60΄ και η Ελλάδα ισοφάρισε στο 65΄. Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στους 4 βαθμούς, καθώς έχει μία νίκη με την Ουαλία, ενώ στην ήττα στα πέναλτι οι ομάδες παίρνουν έναν βαθμό.

Ελλάδα: Μπαλωμένος, Τσαβός, Μαντζουρανάκης (66΄ Σκιαδάς), Ασλανίδης, Κωνσταντόπουλος, Καραμπέρης, Μπελεβώνης (41΄ Γροσδής), Σουρλής, Γούλας (41΄Γεωργακόπουλος), Λέκκας (66΄ Θεωτάκος), Κοτόπουλος (41΄ Σάνι).

Σλοβακία: Φρούγαλντ, Ούχλαρ, Τσάπκο, Γιάβρο, Νέμπιλα, Σούσλοβ, Χόρνιακ (73΄Βίλετελ), Όμπερτ, Σζέτεϊ, Κούμπικ, Ρέπα.

* Στον άλλο σημερινό αγώνα του τουρνουά, Ρωσία-Ουαλία 0-1, με προσωρινή αποβολή (sin bin) σε ποδοσφαιριστή των Ουαλών στις καθυστερήσεις.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2031 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.