Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:47 μμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 19:40

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-1 (Δηλώσεις Προπονητών μετά τον Αγώνα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τραϊανός Δέλλας

Τραϊανός Δέλλας: οι δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο

Ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε, σε δηλώσεις του μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου (0-1), πως το σημερινό τρίποντο τον κάνει πιο αισιόδοξο για το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Έλληνας προπονητής: 

«Καλή χρονιά εύχομαι. Αυτό που με χαροποίησε σήμερα ήταν ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σ' αυτά που είπαμε στις 2 μέρες που είμαστε μαζί. Μου δίνει αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη. Πιστεύω ότι θα γίνουν από δω και πέρα στην ομάδα όλα όσα έχω στο μυαλό μου». 

Κάναντι: «Δεν κάναμε ευκαιρίες και δεν πήραμε το αποτέλεσμα»

Κάναντι

Απογοητευμένος με την εξέλιξη της αναμέτρησης και το γεγονός πως η ομάδα του ηττήθηκε εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Νταμίρ Κάναντι μετά το εις βάρος τουυ Ατρομήτου 1-0 από τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Αυστριακός τεχνικός στην κάμερα της Nova: «Αρχικά πρέπει να πω ότι η ομάδα μου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλό. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πήραμε το αποτέλεσμα σήμερα. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες και είμαστε απογοητευμένη από την ήττα».

http://www.sdna.gr

 

 

 

Διαβάστηκε 1160 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.