Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  10:37 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 13:57

Με επίκαιρα κοινωνικά μηνύματα και μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Λουριδά "ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο η πρώτη προβολή (συγκεκριμένα στον πεζόδρομο Σαλάκου) της ταινίας "ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ" του σκηνοθέτη Γιώργου Λουριδά, με επίκαιρα κοινωνικά μηνύματα και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Η οργάνωση της προβολής ήταν μια πρωτοβουλία της κας Αμαλίας Βούλγαρη, Περιφερειακής Συμβούλου ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας & Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτ. Ελλάδας.

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 17

Το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου, η υπεύθυνη της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ, πολλοί πολίτες, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και άνθρωποι που ασχολούνται με τον κινηματογράφο στην πόλη.

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 42

Η ταινία γυρίστηκε στο Αγρίνιο αλλά και με σκηνές στο Παρίσι.

Σύνοψη: Μια γυναίκα δεν περνάει καλά στον γάμο της και αποφασίζει να χωρίσει. Δεν εγκρίνουν όλοι αυτή της την απόφαση. Θα πρέπει να πολεμήσει μόνη της για να προχωρήσει με τη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν οι: Γεωργία Καποπούλου, Κωνσταντίνος Σαμψών, Έλενα Σαλμά και ο Γιώργος Λουριδάς.

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 40

Το κοινό αγκάλιασε την προσπάθεια καθότι τα μηνύματα μέσω της 7ης τέχνης έχουν την τάση να αγγίζουν τις ψυχές των ανθρώπων και να δημιουργούν έντονα συναισθήματα αλλά και προβληματισμούς.

Μετά το τέλος της ταινίας μίλησαν οι πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης για την εμπειρία τους καθώς και η κα Αμαλία Βούλγαρη, εκπρόσωποι του Ξενώνα και πολλοί παρευρισκόμενοι. Τέθηκαν επι τάπητος τα ζητήματα κακοποίησης των γυναικών, η απελευθέρωση της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία και θέματα που απασχολούν την Ελληνική οικογένεια. Ολα τα ανωτέρω σε μια εποικοδομητική συζήτηση όπου όλοι βγήκαν ωφελημένοι.

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 26

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 22

Οι προβολές της ταινίες "ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ" θα συνεχιστούν ανα την επικράτεια με την επόμενη να πραγματοποιείται στην Καλαμάτα στις 31/8/2023 σε συνεργασία με την κινηματογραφική λέσχη της πόλης.

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 04

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 10

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 14

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 29

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 41

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AitoloakarnaniaBest.gr

Διαβάστηκε 1324 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 00:24
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr