Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:09 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 18:27

Τσέναμο: «Ο Παναιτωλικός έχει τεράστια δυναμική»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο έμπειρος πορτιέρο τόνισε πως η ομάδα θέλει τον κόσμο κοντά της και έδωσε το… σύνθημα για το ματς με τη Λάρισα που ακολουθεί.

Το «σύνθημα» για το ματς με τη Λάρισα που ακολουθεί έδωσε ο Λουίτζι Τσέναμο μέσω του «Δυτικά FM». Ο έμπειρος πορτιέρο που έπαιξε χθες μετά από περίπου 5,5 χρόνια με τον Παναιτωλικό στη μεγάλη κατηγορία, στάθηκε και στην παρουσία των φίλων της ομάδας.
 
«Τώρα υπάρχει μόνο το παιχνίδι με τη Λάρισα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλά λείπει το κερασάκι στην τούρτα. Δηλαδή το γκολ. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Το έχουμε πει πολλές φορές. Θέλουμε τον κόσμο. Η πόλη έχει κόσμο που διψάει. Εχει τεράστια δυναμική. Είναι στο χέρι μας να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να φέρουμε και άλλους στο γήπεδο», σχολίασε μεταξύ άλλων. 
Ο 37χρονος γκολκίπερ μίλησε και για το.. .γούρι του, που ήταν μία φανέλα που του έδωσε ο Μαρκόβσκι, αλλά και γιατί χαρακτήρισε μέσω των social media «στοιχειωμένη έδρα» τους «Ζωσιμάδες». «Δεν είχα καταφέρει ποτέ να πάρω έστω ισοπαλία και είχα πάει με πολλές ομάδες. Πάντα έπαιζα εκεί, αλλά… τίποτα. Το είχα… άχτι να φύγω μια φορά με κάτι από αυτό το γήπεδο (σ.σ. γέλια).
 
Μισή ώρα πριν βγούμε για ζέσταμα έμαθα ότι θα παίξω. Τότε είπα στον Μαρκόβσκι να μου δώσει τη φανέλα. Μου την είχε δείξει στο δωμάτιο».
Κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα. «Χρειάζεται να υπάρχουν εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο. Αυτό που λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μικρύνει η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων». 
 
gazzetta.gr
Διαβάστηκε 975 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.