Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  9:37 πμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 09:40

“11 δυναμικά χρόνια Lake Party και συνεχίζουμε…” μιλάμε με τον διοργανωτή και ψυχή του φεστιβάλ κ. Γιώργο Λάμπρη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Lake Party 2023. Φέτος η μεγάλη αυτή εκδήλωση στην λίμνη Τριχωνίδα κλείνει 11 χρόνια. Μεγάλοι καλλιτέχνες και χιλιάδες κόσμου από την περιοχή μας αλλά και όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό απόλαυσαν πολλές φορές την εμπειρία που προσφέρει η διοργάνωση. Για την φετινή λοιπόν διοργάνωση η Χρύσα Σπαή μίλησε με την ψυχή αυτής, τον κ. Γιώργο Λάμπρη.

g x 01

Γιώργο μίλησέ μας για το φετινό Lake Party στη λίμνη Τριχωνίδα;

Φέτος κλείνουμε 11 χρόνια στο Lake Party με δυο χρόνια διακοπή λόγω Covid. Η ομάδα του Lake Party και όλη η παραγωγή έχει προσπαθήσει να φέρει δυο από τα πιο μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής. Την Πέμπτη 24 Αυγούστου στο Lake Party θα βρίσκεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και την Παρασκευή 25 Αυγούστου θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Δύο διαφορετικοί μεταξύ τους καλλιτέχνες, αλλά τόσο αγαπητοί στο κοινό.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποτελεί μια από τις λαικότερες λαϊκές φωνές με αμέτρητες επιτυχίες κατά το πέρασμα όλων αυτών των ετών. Μαζί της θα είναι το ανεβαστικό συγκρότημα Alcatrash, ενώ το έναυσμα της διημερης μουσικής γιορτής θα δώσει ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρος έχει καταφέρει να έχει αμέτρητες sold out εμφανίσεις μέχρι στιγμής και δεκάδες διαδοχικά no1 hits. Μαζί του θα είναι η Ανδρομάχη, οι Playmen και η Klavdia.

Θα ήθελα ωστόσο στο σημείο αυτό, να αναφέρω ότι το φεστιβάλ αυτό όμως δεν είναι μόνο οι καλλιτέχνες και η μουσική, αλλά και οι ποικίλες δραστηριότητες που γίνονται στην λίμνη Τριχωνίδα.

k 2023

Το υφος του φεστιβαλ φέτος είναι διαφορετικό από τα άλλες χρονιές;

Το ύφος παραμένει πάντα το ίδιο, το Lake Party δεν έχει μουσικά σύνορα. Κάθε χρόνο προσαρμόζεται με τον καλλιτέχνη που θα φέρει. Στο Lake Party δεν μπορούμε να του δώσουμε μα ταυτότητα, Rock, Pop, λαϊκό ή οτιδήποτε. Είναι μια συναυλία, είναι ένα μουσικό αφιέρωμα κάθε φορά στο εκάστοτε καλλιτέχνη και κάθε φορά προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε με Lake Sports, δράσεις και άλλους καλλιτέχνες μαζί με το μεγάλο όνομα που φέρνουμε ώστε να είναι σε ένα πολύ ψηλό επίπεδο.

Το Lake Party δεν είναι μόνο μουσικές εμφανίσεις. Μπορείς να μας μιλήσεις για όλα όσα μπορεί να κάνει όποιος βρεθεί στο Κτήμα Πιθάρι εκείνες τις μέρες;

Φυσικά, το φεστιβάλ όπως ανέφερα και προηγουμένως, δεν είναι μόνο η μουσική, αλλά και όλες εκείνες οι δραστηριότητες που το περιβάλλουν. Χρόνο με τον χρόνο προστίθενται και άλλες και η ζήτηση παραμένει απαράμιλλη.

Το πιο διαδεδομένο είναι το lake volley, το οποίο φέτος θα πάρει άλλες διαστάσεις. Στο φετινό lake volley θα βρίσκονται επαγγελματίες από όλη την χώρα σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και φυσικά μπορούν να λάβουν μέρος και οι επισκέπτες μας, ενώ οι νικητές κερδίζουν δώρα υψηλής αξίας!

Ακόμη, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν sap, canoe kayak, ποδήλατο στην λίμνη να περιπλανηθούν και να δουν αυτές τις ομορφιές του τόπου μας.

images 10

images 09

Τα προηγούμενα χρόνια τι συναισθήματα αποκόμισες από κάθε Lake Party που οργάνωνες;

Τα συναισθήματα ήταν πάντα πολύ θετικά, κάποιες φορές που δεν ήταν απόλυτα θετικά αλλά προσπαθήσαμε και τα διαχειριστήκαμε και τα διορθώσαμε στο επόμενο Lake Party. To Lake Party είναι μόνο 11 ετών οπότε όπως καταλαβαίνεται, όπως ένα μικρό παιδί, συνέχεια μαθαίνουμε.

Πιστεύεις ότι το Lake Party συμβάλει στην Πολιτιστική Ανάπτυξη της Περιοχής;

Νομίζω ότι μόνο το Lake Party γύρω από την Τριχωνίδα έχει κάνει πολιτιστική ανάπτυξη. Έχει πάρει τεράστια αναγνώριση. Έρχονται από όλη την Ελλάδα. Φέτος έχουμε γκρουπ από την Αμερική που θα έρθουν Ελλάδα για διακοπές και θα συνδυάσουν να παρευρεθούν και δύο μέρες στο Lake Party, και θα μείνουν στην περιοχή, Θέρμο και Αγρίνιο.

images 26

Είχες κάποια στήριξη από τις τοπικές αρχές;

Έχουμε κάποια στήριξη από τις τοπικές αρχές. Οικονομικά το υποστηρίζουμε μόνοι μας. Οι τοπικές αρχές απλά δίνουν την συγκατάθεσή τους να γίνει το  Event και το φεστιβάλ. Χρηματοδότηση κλπ είναι από την εταιρεία Πιθάρι και τον οργανισμό που προσπαθεί να προάγει και να υλοποιήσει αυτό το Event.

Υπάρχει κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο για την ομάδα που κρύβεται πίσω από το Lake Party;

Υπάρχουν πολλά που θα θέλαμε κάποια στιγμή να πραγματοποιηθούν. Ωστόσο, αυτό που θέλουμε να συμβεί πιο άμεσα είναι να ενισχύσουμε τις συνεργασίες μας με φορείς για τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην λίμνη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που θα μπορούσαν να γίνουν. Μόλις σε ένα χιλιόμετρο από τον χώρο μας υπάρχουν καταρράκτες και ένα πανέμορφο τοπίο να διασχίσεις. Υπάρχουν μονοπάτια για να κάνει κάποιος πεζοπορία ή ακόμη και να μπορούσε να δοκιμαστεί και σε άλλες δράσεις κάνοντας για παράδειγμα παρά πέντε ή ακόμη και καταδύσεις ή οποιοδήποτε άλλη δράση.

Και σκέψου τώρα, πόσο νόημα θα είχε για κάποιον να επισκεφτεί τον τόπο μας ακόμη και από πολύ μακριά και να αποκτήσει μια πολυήμερη εμπειρία δράσεων και διασκέδασης!

g x 02

Ένα μήνυμα εν όψει του φετεινού φεστιβάλ;

Το μήνυμα για το φετινό φεστιβάλ είναι ο κόσμος να αγοράσει τα εισιτήριά του από την προπώληση, να έρθει πιο νωρίς, 08:00 με 09:00 θεωρώ ότι είναι η ιδανική ώρα για να παρευρεθεί στον χώρο για να μην ταλαιπωρηθεί. Φέτος τα αστικά ΚΤΕΛ θα έχουν περισσότερα δρομολόγια. Τα προτείνουμε για περισσότερη ασφάλεια και να μην υπάρχει συνωστισμός. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες, έχουμε κάνει μια εξαιρετική συνεργασία με τον πρόεδρο των αστικών ΚΤΕΛ και τον ευχαριστούμε για όλη την βοήθεια και όλη την δυναμική βοήθεια που προσφέρουν τα αστικά. Και σε απόσταση να παρκάρει κάποιος( π.χ. στην Παντάνασσα), μπορεί να πάρει το αστικό από εκεί και με χαμηλό κόστος να έρθει στο κτήμα πιθάρι. Φυσικά στον χώρο θα υπάρχουν και άλλες παροχές όπως: Η Street Food Area που θα έχει hot-dog και pizza, η vip area όπου μπορεί να κάτσει κάποιος και φυσικά τα μπαρ που θα προσφέρουν ποτά κλπ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο φετινό Lake Party και φυσικά καλή συνέχεια!!!

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AitoloakarnaniaBEST.gr

Διαβάστηκε 1344 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 00:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033