Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:04 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 18:49

Παναιτωλικός. Τμήματα Υποδομών: Παραγωγή… διεθνών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο Emileon, έχουμε γράψει αρκετές φορές, επειδή πολλά παιδιά μας έδωσαν την αφορμή. Εκείνα που έγιναν επαγγελματίες και καθιερώθηκαν στη μεγάλη ομάδα. Μύγας, Χαντάκιας, Μιχάι, που έχουν ήδη αρκετές εμφανίσεις ή Παρράς, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Βακράκος, που έχουν λιγότερες αλλά είναι… σε καλό δρόμο.

Αφορμές μας δίνουν και μικρότεροι σε ηλικία, τόσο με την παρουσία τους στις ομάδες υποδομής, όσο (πολύ περισσότερο) με κλήσεις στις Εθνικές ομάδες. Ο Νταλακούρας είναι μόνιμος τον τελευταίο χρόνο στην Εθνική Νέων. Ο Λιάβας (πρώτος κάτω δεξιά στη φωτο) στην Εθνική Παίδων.

Και τώρα που καλείται η επόμενη «φουρνιά», ήρθε η κλήση από τον προπονητή της Εθνικής Παίδων Βασίλη Γεωργόπουλο δύο ακόμα παικτών, του Αποστόλη Κωνσταντόπουλου (τρίτος από αριστερά στην πάνω σειρά της φωτο) και του Χρήστου Μπελεβώνη (πρώτος κάτω αριστερά).

Κάτι σας θυμίζουν αυτά τα επώνυμα…

Πρόκειται για τους γιους δύο -παλαίμαχων πια- παικτών, οι οποίοι επίσης ξεκίνησαν από μικροί στον Παναιτωλικό και έπαιξαν έως την Α’ Εθνική. Ο Κώστας Κωνσταντόπουλος και ο Μάκης Μπελεβώνης, έκαναν σπουδαία καριέρα, αλλά δεν αξιώθηκαν να παίξουν σε Εθνική ομάδα. Κάτι που τα παιδιά τους εξασφάλισαν ήδη από τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα. Τα μήλα έπεσαν κάτω από τη μηλιά και οι δύο 15χρονοι (γεννημένοι το καλοκαίρι του 2002) ετοιμάζονται να φορέσουν για πρώτη φορά το εθνόσημο στο στήθος. Συμμετέχοντας στο διεθνές τουρνουά AEGEAN CUP που διεξάγεται από τις 19 έως τις 26 Νοεμβρίου στην Τουρκία.

http://www.agrinio-sports.gr/

Διαβάστηκε 2040 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.