Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:15 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 19:18

Π. Τσιχριτζής: «Αυξήσαμε τα αποθεματικά του Επιμελητηρίου και το βάλαμε στον διεθνή και εγχώριο χάρτη» (VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και εκ νέου υποψήφιος Παναγιώτης Τσιχριτζής πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι τον απολογισμό της θητείας του. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις του Επιμελητηρίου υπό την διοίκησή του, τις συμμετοχές που είχε το Επιμελητήριο σε διάφορες διοργανώσεις και φορείς, όπως επίσης και τις παρεμβάσεις που έγιναν από το Επιμελητήριο προς όφελος την τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, των τοπικών επιχειρήσεων.

«Φέραμε στην Αιτωλοακαρνανία περίπου 60 εκατ. ευρώ από τα δύο τελευταία ΕΣΠΑ. Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας είναι απόλυτα σεβαστό από όλα τα Επιμελητήρια της χώρας και μπορεί να συγκριθεί μόνο με τα μεγάλα Επιμελητήρια των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, τόσο στις διεθνείς το δράσεις, όσο και στις τοπικές. Καταφέραμε λ.χ από το σημείο που δεν γνώριζαν που είμαστε γεωγραφικά το 2003, σήμερα να εκπροσωπούμε 12 Επιμελητήρια από όλη την Ελλάδα στο forum της Αδριατικής και του Ιονίου. Στόχος μας είναι η δημιουργία της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής και Ιονίου την οποία θα χρηματοδοτήσει η Ε.Ε για την ανάπτυξή της και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της. Καταφέραμε επίσης με πλήρη διαφάνεια να αυξήσουμε τα αποθεματικά του Επιμελητηρίου».

sinidisi.gr

Ο απολογισμός δράσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας: 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1092 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.