Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:16 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Απριλίου 2017 10:35

Tο πασχαλινό γλέντι της ΕΡΤ1 στην εκπομπή "το αλάτι της γής" με τη ΓΕΑ στην Τριχωνίδα (16/4/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε την εκπομπή "το αλάτι της γής" που παίχθηκε την κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2017 απο την ΕΡΤ1 και γυρίστηκε στην περιοχή της Δογρής στην λίμνη Τριχωνίδα με την συμμετοχή του Χορευτικού και Λαογραφικού τμήματος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) (πρόεδρος: Χρήστος Θετάκης, έφορος: Δημοσθένης Καπώνης, δάσκαλος χορού: Γιώργος Τσελίκας).

Επαιξαν οι μουσικοί: Βαγγέλης Παπαναστασίου (κλαρίνο), Βαγγέλης Σαραντίδης (βιολί-τραγούδι), Ιάκωβος Ηλιάδης (λαούτο), Σταυρούλα Σπανού (σαντούρι), Νίκος Ανεμοδουριώτης (ούτι-κιθάρα), Αντρέας Παπάς (κρουστά), Hλίας Πλαστήρας (κλαρίνο-τραγούδι), Δημήτρης Κωνσταντής: (λαούτο-τραγούδι), Γιώργος Γκόγκος (βιολί), Διονύσης Ζώης (ντέφι), Hλίας Αριστόπουλος και Χρυσοβαλάντης Σούτας (ζουρνάς), Πάνος Μπέκος (νταούλι) και Γιάννης Σέρβος (τσαμπούνα). Τραγούδι: Άρης Ντίνας, Λίτσα Ουλιανούδη και Ελένη Λαζάρου.

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 13047 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 03:21
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.