Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:27 μμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 01:23

Δέκα πράγματα που μάθαμε από την πέμπτη αγωνιστική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
To Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει δέκα πράγματα που μάθαμε/είδαμε από την 5η  αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ. 
 
 
Ο Χριστοδουλόπουλος είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση
«Παπάδες» έκανε ο Χριστοδουλόπουλος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου μεταξύ άλλων πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Ο ακραίος της Ενωσης είναι αυτή τη στιγμή ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Σούπερ Λιγκ και βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση.
Ο Ολυμπιακός «πονάει» στην άμυνα
Δεν είναι «κακό» να δεχθείς τρία γκολ σε ένα ματς, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ντέρμπι. Ομως στον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι υπάρχει ανασταλτικό πρόβλημα και η εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ απλά το... πιστοποίησε. Σε 11 φετινά επίσημα παιχνίδια του, έχει κρατήσει μόνο 2 φορές το μηδέν παθητικό (με Λαμία και στη Κροατία). 
Οι Λάτιν του Παναιτωλικού... τσουλάνε τη μπάλα 
Μέχρι πρότινος στον Παναιτωλικό άφηναν... υποσχέσεις, αλλά τους έλειπε η ουσία. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είδαμε τους λάτιν του (Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας) να ... τσουλάνε (μαζί με τον Κλέσιο) πολύ καλά τη μπάλα και έστειλαν... μήνυμα πώς φέτος θα δούμε καλή μπάλα στο Αγρίνιο. 
Η χαρά του κάθε επιθετικού 
Δεν το μάθαμε την 5η αγωνιστική, απλά το είδαμε και πάλι, σε μεγάλο η αλήθεια είναι βαθμό. Η άμυνα της ΑΕΛ έχει γίνει η χαρά του κάθε αντίπαλου επιθετικού, με τους Θεσσαλούς να δέχονται το ένα γκολ μετά το άλλο. Ναι όλη η ομάδα δεν πηγαίνει καλά, αλλά πραγματικά η λειτουργία της άμυνας είναι για σεμινάρια στο πώς να αποφεύγεις αυτά τα λάθη... 
Ο Πανιώνιος έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση 
Μακράν την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έκανε ο Πανιώνιος στο παιχνίδι του με την Λάρισα. Οχι μόνο γιατί κέρδισε 4-1, αλλά επειδή έφτιαξε ακόμη 10 φάσεις για γκολ. Το τελικό σκορ τον αδικεί. 
Δεν γινόταν να μην νικήσει ο Ατρόμητος
Τέσσερις αγώνες, τέσσερις ισοπαλίες και λογική γκρίνια. Ε κάποια στιγμή ο Ατρόμητος θα έφτανε στη νίκη, καθώς έχει το υλικό να κερδίζει. Και κόντρα στην Λαμία το έκανε άνετα. Δεν είναι μόνο τα τρία γκολ, αλλά οι πολλές ευκαιρίες που έχασε και κυρίως η σοβαρότητα στην άμυνα που τόσο έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια... 
Στον ΠΑΟΚ... ξυπνάνε περσινά «φαντάσματα»
Μέχρι την έλευση του Πρίγιοβιτς τον περασμένο Γενάρη, ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρούνταν από επιθετική δυστοκία. Κάτι ανάλογο παρατηρείται εκ νέου στην ομάδα, την οποία με τον ΠΑΣ «ξελάσπωσε» ξανά ο Σέρβος φορ. Οπως συνέβη και κόντρα στον Παναιτωλικό. Με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό το... κοντέρ έγραψε 38 τελικές, όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» σημείωσε μόλις 3 τέρματα. 
Ο Απόλλων έχει επιθετικό πρόβλημα
«Ασφαιρος» σε ακόμη ένα ματς έμεινε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς έχασε 1-0 από τον Πλατανιά. Πλέον σε 6 επίσημα φετινά του παιχνίδια έχει πετύχει μόνο ένα γκολ και αυτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ και όχι σε ροή αγώνα. 
Στον Παναθηναϊκό επηρεάζουν οι διοικητικές εξελίξεις
Οσο και να προσπαθούν στον Παναθηναϊκό να κρατήσουν το αγωνιστικό τμήμα μακρυά από τις διοικητικές εξελίξεις, είναι λογικό να επηρεάζεται η εικόνα του από τα όσα συμβαίνουν εκτός του γηπέδου. Κάτι που φάνηκε στο Αγρίνιο.   
 
Η Κέρκυρα σκοράρει μόνο με πέναλτι! 
Μία, δύο... πλέον τρίτωσε και παύει να είναι τυχαίο. Η Κέρκυρα μετά από 6 φετινά επίσημα παιχνίδια της έχει σημειώσει 3 γκολ και όλα είναι με πέναλτι! Οπως συνέβη και στον αγώνα της με τον Λεβαδειακό, όπου μάλιστα αστόχησε σε ακόμη ένα. 
 
 
Διαβάστηκε 1250 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 01:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.