Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:34 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 18:49

Δυνατό φιλικό κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας την Κυριακή 10/9 το Μεσολόγγι 2008

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ δυνατό φιλικό την Κυριακή (10 Σεπτεμβρίου) στο Μεσολόγγι, όπου η νεοφώτιστη στην Α΄Εθνική ομάδα του Μεσολόγγι 2008 θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας.

Η ομάδα της Καρδίτσας την περασμένη αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στην 2η θέση του Βαθμολογικού πίνακα της Α Έθνικής και θεωρείται μαζί με τον ΠΑΟΚ μία από τις δύο καλύτερες ομάδες του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Μεσολογγίου από την μεριά της θα παίξει με πολλές απουσίες βασικών παικτριών αφού θα λείψουν οι δύο διεθνείς Καπνίση Μ. και Πούλιου Ρ., όπως και οι Μόκκα Μ.,Αυγέρη Κ., Σωτηρίου Ν., λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων…

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008 , απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, προκειμένου να παρακολουθήσουν το φιλικό με τις Ελπίδες Καρδίτσας και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της ομάδας στην Α΄Εθνική.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:
Την Κυριακή 10 /9/2017 και ώρα 4:30 το απόγευμα έχουμε το πρώτο φιλικό της χρονιάς στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ με την ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας . Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν να δουν και να στηρίξουν την νέα προσπάθεια πού κάνουμε και να δούν και μία απο τις καλύτερες Ελληνικές ομάδες του γυναικείου ποδοσφαίρου…

Πηγή: onairnews.gr

Διαβάστηκε 1091 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.