Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  6:16 πμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 02:40

Οδηγός για αρχάριους στο Μπλάκτζακ στο Wazamba 888

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το παιχνίδι μπλάκτζακ είναι ένα πολύ διασκεδαστικό χόμπι. Ωστόσο, αν θέλετε πραγματικά να κερδίσετε σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να γνωρίζετε ποιες κινήσεις πρέπει να κάνετε και πότε.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς να χρησιμοποιήσετε στρατηγικές μπλάκτζακ για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε στο Wazamba 888. Ας ξεκινήσουμε!

Τύποι κινήσεων που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια μιας παρτίδας μπλάκτζακ

Παρακάτω παρατίθεται μια λίστα με όλες τις πιθανές ενέργειες:

  • "Stand": Είστε ικανοποιημένοι με τα χαρτιά σας και δεν θέλετε να αλλάξετε τίποτα.
  • " Hit " (χτύπημα): Θέλετε να τραβήξετε άλλο ένα φύλλο. Μπορείτε να τραβήξετε όσα φύλλα θέλετε. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν ξεπερνάτε το 21.
  • "Split": Εάν έχετε λάβει δύο πανομοιότυπα φύλλα (ζεύγος), π.χ. δύο ρηγάδες, μπορείτε να χωρίσετε τα φύλλα σας. Ο ντίλερ διαχωρίζει τότε τα δύο σας φύλλα και προσθέτει ένα ακόμη φύλλο σε κάθε ένα. Ωστόσο, το νέο χέρι απαιτεί επίσης να κάνετε ένα νέο στοίχημα, καθώς τα φύλλα μετρώνται ανεξάρτητα.
  • "Double Down": Έχετε τη δυνατότητα να διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας πριν τραβήξετε άλλο φύλλο. Αυτό είναι γνωστό ως "double down". Με ένα "double down" μπορείτε να τραβήξετε μόνο ένα φύλλο - τότε η σειρά σας τελειώνει.
  • " Surrender " : Εάν έχετε κακό φύλλο, μπορείτε να μειώσετε τις απώλειές σας στο Wazamba 888 εγκαταλείποντας. Ο γύρος τελειώνει για εσάς και χάνετε μόνο το μισό από το ποντάρισμά σας.
  • " Insurance ": Εάν το πρώτο φύλλο του ντίλερ είναι άσος, μπορείτε να πάρετε ασφάλεια. Αν αποφασίσετε να το κάνετε, θα πρέπει να πληρώσετε το μισό του αρχικού σας στοιχήματος. Στη συνέχεια, αν ο ντίλερ έχει μπλάκτζακ, κερδίζετε το "στοίχημα ασφάλειας" και παίρνετε το κέρδος από την ασφάλεια. Αυτό το στοίχημα πληρώνει με απόδοση δύο προς ένα.

Στρατηγικές και συμβουλές για το μπλάκτζακ

Το μπλάκτζακ του Wazamba 888 είναι ένα εύκολο στην κατανόηση παιχνίδι, αλλά προσφέρει πολλές διαφορετικές δυνατότητες που πρέπει να γνωρίζετε. Διαφορετικά, δεν θα μπορέσετε να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Υπάρχουν διάφορες στρατηγικές μπλάκτζακ που μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε. Εδώ θα θέλαμε να καλύψουμε ορισμένα από τα βασικά που πρέπει να γνωρίζει κάθε παίκτης πριν καθίσει στο τραπέζι.

Πότε πρέπει να κάνω Hit ή Stand;

Θα πρέπει να κάνω hit ή stand; Στο μπλάκτζακ, συχνά θα κάνετε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση. Σε αυτό το σημείο μπορεί να σας βοηθήσει η στρατηγική σκέψη.

Εάν τα φύλλα σας αξίζουν 11 ή λιγότερο, θα πρέπει σίγουρα να τραβήξετε άλλο ένα φύλλο. Το σπάσιμο μπορεί να συμβεί μόνο αν τα φύλλα σας αξίζουν πάνω από 11 πόντους.

Μόνο όταν έχετε συνολικά τουλάχιστον 12 πόντους πρέπει να σκεφτείτε αν πρέπει να τραβήξετε άλλο φύλλο ή όχι.

Το ανοιχτό φύλλο του ντίλερ παίζει σημαντικό ρόλο εδώ. Πρέπει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 17 πόντους με τα φύλλα του.

Επομένως, εάν το ανοιχτό φύλλο είναι χαμηλής αξίας, ο ντίλερ είναι πιο πιθανό να χρεοκοπήσει, αφού πιθανότατα θα πρέπει να τραβήξει περισσότερα φύλλα.

Εάν το φύλλο του ντίλερ είναι 2 ή 3, θα πρέπει να χτυπήσετε μόνο εάν το σύνολο των φύλλων σας είναι 12 ή λιγότερο. Εάν το ανοιχτό φύλλο του ντίλερ είναι υψηλό, είναι πιθανό να έχει και υψηλότερο σκορ.

Επομένως, πρέπει να πάρετε μεγαλύτερο ρίσκο για να κερδίσετε. Εάν ο ντίλερ έχει 7, 8, 9 ή 10, θα πρέπει να χτυπήσετε εάν το σύνολο των φύλλων σας είναι 16 ή λιγότερο. Αν ο ντίλερ έχει άσο, χτυπήστε αν το σύνολο των φύλλων σας είναι 17 ή λιγότερο.

Η σωστή στιγμή για ένα Double Down

Θα πρέπει να διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας στο Wazamba 888 μόνο αν έχετε 9, 10 ή 11. Το 11 είναι το βέλτιστο σκορ για ένα διπλό, καθώς δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το 21 με ένα επιπλέον φύλλο.

Με ένα φύλλο αξίας 10 πόντων, το σκορ σας είναι ακριβώς 21 πόντοι. Ένα double down με 9 ή 10 είναι το ίδιο με το χτύπημα ή την παραμονή. Εάν το ανοιχτό φύλλο του ντίλερ είναι 4, 5 ή 6, μπορείτε να κάνετε double down.

Πότε να κάνω Split;

Το γεγονός ότι έχετε ζεύγος δεν σημαίνει ότι πρέπει να μοιράσετε τα φύλλα σας αμέσως. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο ζευγάρια που πραγματικά αξίζει να τα χωρίσετε: δύο άσσοι και δύο οχτάρια.

Αν χωρίσετε δύο άσους, έχετε πολλές πιθανότητες να πάρετε μπλάκτζακ ή τουλάχιστον υψηλό σκορ. Στην πραγματικότητα, το σπάσιμο άσων είναι τόσο αποτελεσματικό που δεν το επιτρέπουν όλα τα καζίνο.

Αξίζει επίσης να διαχωρίσετε οχτάρια. Το 16 δεν είναι καλό νούμερο, επειδή η πιθανότητα να πέσετε έξω είναι μεγάλη. Ωστόσο, αν χωρίσετε τα δύο οχτάρια, έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε υψηλό σκορ (π.χ. 18 ή 19 πόντους και με τα δύο χέρια).

Διαβάστηκε 799 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.