Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:50 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 23:47

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ στο AGRINIO BEST OF. GR

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ στο AGRINIO BEST OF. GR

1.‘’Λευκό χαρτί’’ ποιές είναι οι προσδοκίες σου για τον δίσκο αυτό;
Τα τραγούδια της δισκογραφικής μου δουλειάς «Λευκό Χαρτί» είναι αγαπημένα και δουλεμένα με μεράκι από όλους τους συντελεστές. Προσωπικά θα νοιώσω μεγάλη χαρά αν ταξιδέψουν στα χείλη του κοινού και ανακινήσουν συναισθήματα.
2.Πες μας λίγα λόγια για τους συντελεστές ;
Χρήστος Νικολόπουλος και Λία Βίσση, καταξιωμένοι συνθέτες στο πανελλήνιο και υπογράφουν την μουσική των τραγουδιών της νέας  μου δουλειάς «Λευκό Χαρτί».  Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που με περιβάλλουν.  Με την στιχουργική υποστήριξη των: Βίκυς Γεροθόδωρου, Βαγγέλη Ζιλέλη και Ελένης Ξένου ολοκληρώνεται η δισκογραφική μου δουλειά που κυκλοφορεί από την εταιρεία  Αυλός Records.
3.Τι χρώμα θα έβαζες στα παιδικά σου χρόνια;
Τα παιδικά  μου χρόνια θα τα έβαφα με όλα τα χρώματα. Ναι ήταν πολύχρωμα. Με μουσική σε όλες τις σχολικές εκδηλώσεις, αθλητισμό, γνώση, φίλους με την στήριξη και την αγάπη της οικογένειας μου. Ναι τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύχρωμα.
4.Έχεις φιλοδοξίες; Πως σκέφτεσαι την συνέχεια για σένα;
Η  Ζωή είναι ταξίδι, γεμάτη εκπλήξεις με θετικά και αρνητικά. Θα ήθελα να είμαι μαζί σας πολλά χρόνια και να τραγουδάμε μαζί. Όμως τώρα ας ζήσουμε το σήμερα ας χαρούμε παρέα τα τραγούδια της δισκογραφικής μου δουλειάς «Λευκό χαρτί» και η συνέχεια έρχεται…

5.Λόγο της οικονομικής δυσκολίας που διανύουμε τα τελευταία χρόνια… πιστεύεις έχει επεκταθεί και στο χώρο της μουσικής;
Η «κρίση» δεν κάνει διακρίσεις. Σίγουρα και ο χώρος της μουσικής έχει υποστεί τις συνέπειες τις κρίσης. Το δύσκολο είναι για τους νέους καλλιτέχνες που δεν βρίσκουν εύκολα στήριξη. Όμως η μουσική δεν θα χαθεί γιατί είναι μέσα μας. Κάθε μέρα ξεφυτρώνουν και νέα παιδιά πολύ ταλαντούχα. Ε! δεν μπορεί κάποιοι θα «μείνουν».
6.Ποιο είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για έναν καλλιτέχνη
Να κρατηθεί στον χρόνο. Βέβαια για να γίνει αυτό χρειάζεται ποιότητα στο τραγούδι αλλά και συνέπεια από τον καλλιτέχνη γι΄αυτό που κάνει …
7.Θα άλλαζες κάτι από την πορεία σου? Θα ήθελες να είχες κάνει κάποια διαφορετική επιλογή;
Δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα στην πορεία μου γιατί αυτό που κάνω είναι αυτό που έχω μέσα μου, αυτό που θέλω να κάνω. Άρα και η επιλογή μου αυτή νοιώθω ότι μου ταιριάζει …
8.Πες μου δυο λόγια για τις συνεργασίες που έχεις κάνει ποιες από αυτές ξεχωρίζεις και γιατί;
Είμαι πολύ τυχερός γιατί από πολύ νωρίς στην καλλιτεχνική μου πορεία συνεργάστηκα με καταξιωμένους καλλιτέχνες στο μουσικό στερέωμα. Πήρα από τον κάθε ένα και κάτι και είμαι ευγνώμων με αυτή μου την πορεία.

Φίλοι μου αγαπημένοι σας ευχαριστώ και σας στέλλω την αγάπη μου …

Διαβάστηκε 2777 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.