Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:09 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 18:19

Σύνδεση του αεροδρομίου του Ακτίου με την Σουηδία από το 2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια νέα απευθείας σύνδεση με την Ελλάδα από το Βίσμπυ της Σουηδίας εγκαινιάζει τον Αύγουστο του 2018 ο Apollo.Ο κορυφαίος τουρ οπερέιτορ των Σκανδιναβικών χωρών (Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία), θα εισάγει τη σύνδεση Βίσμπυ-Άκτιο από τις 27 Αυγούστου του 2018. Από το Άκτιο, οι τουρίστες θα μπορούν να κατευθύνονται σε δημοφιλείς προορισμούς του τουρ οπερέιτορ στην Ελλάδα, όπως η Λευκάδα, η Πάργα και τα Σύβοτα.

Αυτές οι περιοχές της Ελλάδας, αναφέρει ο Apollo, παρουσιάζουν ενδιαφέρον για οικογένειες με παιδιά που αναζητούν άνεση και όμορφες παραλίες αλλά και για όσους αναζητούν την ξεκούραση, τις ζεστές ελληνικές ταβέρνες και την όμορφη θέα.«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε μια εντελώς καινούρια πτήση στην Πρέβεζα. Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές τμήμα της Ελλάδας με γραφικά χωριά και όμορφες παραλίες-υπάρχει κάτι για όλους», δήλωσε ο διευθυντής Σουηδίας του Apollo, Peter Browall.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστηκε 1243 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.