Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:50 πμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 21:34

Με μια ανάσα . . . τι δεν καταλαβαίνεις;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκλογές,δημοκρατία, αλλαγές κυβερνήσεων, φαγοπότι, σκάνδαλα, διορισμοί, φόροι, περικοπές, αυξήσεις στα βασικά, χαμηλοί μισθοί και συντάξεις, μνημόνια αριθμημένα για να μην χάνουμε το μέτρημα,διαπραγματεύσεις, προσπάθεια ανάπτυξης, πείνα, ανέχεια, άστεγοι, συσσίτια,αυτοκτονίες, ξανά εκλογές, δύο κόμματα μαζί για να σωθούμε και μπαίνει και τρίτο για να μην αποτύχουμε στο σώσιμο, αγώνας όλων για την καλύτερη ζωή των Ελλήνων και την ευημερία τους με φόρους, περικοπές, αυξήσεις, χαμηλούς μισθούς και συντάξεις, μνημόνια αριθμημένα για να μην χάνουμε το μέτρημα . . . 

και ξανά δημοκρατία, εκλογές, αλλαγή και ελπίδα αλλά με περικοπές, αυξήσεις στα πάντα εκτός από τους μισθούς, τις συντάξεις, συνέχεια στην πείνα, την ανέχεια, αύξηση στους αστέγους, στα συσσίτια, στις αυτοκτονίες, στα χρήματα που φεύγουν σαν νεράκι στο εξωτερικό αλλά ποτέ δεν θα μάθεις ποιοι τα έβγαλαν και πόσα ήταν, σκάνδαλα αλλά μην ανησυχείς θα αποδοθεί δικαιοσύνη, εκλογές, δημοκρατία,αλλαγή κυβέρνησης, διαπραγματεύσεις, αγώνας όλων για την καλύτερη ζωή των Ελλήνων και την ευημερία τους με φόρους, περικοπές, αυξήσεις, χαμηλούς μισθούς και συντάξεις, μνημόνια αριθμημένα για να μην χάνουμε το μέτρημα . . . και ξανά δημοκρατία,δημοψήφισμα, κλειστές τράπεζες, διχασμός, ΟΧΙ, ΝΑΙ, και τα δύο μαζί, καμία επιλογή,συλλαλητήρια, ευρώ-δραχμή, μέσα ή έξω, Ευρώπη-Ελλάδα, αντικειμενικά ΜΜΕ, διαπραγματεύσεις, αγώνας όλων για την καλύτερη ζωή των Ελλήνων και την ευημερία, δανεικά, διαπραγματεύσεις, κανένας δεν θέλει τα μέτρα γιατί οι Έλληνες στενάζουν αλλά 251 τα ΝΑΙ στην Βουλή με την δημοκρατία να σπάει κάθε προηγούμενο, βουλευτές να θέλουν να πουν όχι αλλά είπαν ναι αλλά εννοούσαν όχι, δημοκρατία, αγώνας όλων για την καλύτερη ζωή των Ελλήνων και την ευημερία τους, τελικά τι δεν καταλαβαίνεις . . . όλα γίνονται για σένα και εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις το πόσο κοπιάζουν για την σωτηρία σου, τελικά όμως όλο το κείμενο περιγράφει την ζωή σου τα τελευταία 6 χρόνια με μια ανάσα, ναι με μια ανάσα, μόνο με κόμ(μ)ατα και χωρίς καμία τελεία το διάβασες το κείμενο, έτσι πέρασε και η ζωή των έξι χρόνων, καμία τελεία σε καμία λέξη και σε καμία πράξη .

Τι δεν καταλαβαίνεις τελικά;

Και πάμε ξανά . . . εκλογές, δημοκρατία, αλλαγή και ελπίδα . . .

Δήμητρα-Μαρία Νταγιάντα

Ελληνίδα πολίτης

πηγή: http://agrinioreport.com

Διαβάστηκε 3458 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.