Διήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών & της Παράνομης Διακίνησής τους

Το Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»-ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησε διήμερο εκδηλώσεων για την «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών & της Παράνομης Διακίνησής τους» την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Ευαισθητοποίησης & Συνεργασίας ΟΚΑΝΑ με την Ελληνική Αστυνομία – Δικτύωση Υπηρεσιών στην Τοπική Κοινότητα». Την ημερίδα τίμησε εκτός των άλλων με την παρουσία του, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Αδαμάντιος Μητρόπουλος.

Χθες, στην Πλατεία Συντριβανίου (ώρες: 11:00-14:00 & 19:00-22:00) λειτούργησε Περίπτερο Ενημέρωσης -Ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, τη Θεραπευτική Μονάδα Φαρμακευτικής Αντιμετώπισης της Εξάρτησης ΟΚΑΝΑ Αιτωλοακαρνανίας, το Χαμόγελο του Παιδιού, τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Αγρινίου και το Δίκτυο Εθελοντών Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – ΟΚΑΝΑ.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

ekdilosi odisseas

okana-enimerwsi

sinidisi.gr