Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:54 πμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 14:33

Παναιτωλικός: Να χτίσει νοοτροπία νικητή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Γιάννενα και συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα. Προσωπικά, όπως έχω πει δεν με αφορά η φετινή χρονιά και το τι θέση θα τερματίσω. Ακριβώς γι αυτό δεν με νοιάζει να κερδίζω ή να χάνω αλλά με νοιάζει αυτό που βλέπω. Ένα αποτέλεσμα πολλές φορές είναι πλασματικό, άλλες φορές αξίζεις να κερδίζεις και χάνεις και άλλες το αντίθετο. Ο Παναιτωλικός στο διάστημα που θέλουμε για να τελειώσει η φετινή χρονιά πρέπει να δουλέψει και να προετοιμαστεί για την επόμενη χρονιά.

Είμαι ευχαριστημένος από όσα έχω δει μέχρι σήμερα και το σημαντικότερο είναι ένα. Το παράπονο μου από τον Χάβο ήταν ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα δεν πάλευε για την νίκη, θεωρώ ότι προσπαθούσε να την κλέψει, κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνο. Φέτος όμως βλέπω ότι αυτό έχει αλλάξει, άσχετα με το αν κερδίζει η όχι ο Παναιτωλικός δεν παίζει κλεφτοπόλεμο και προσπαθεί να κερδίσει όπου και αν παίζει με ποδόσφαιρο! Αυτό ακριβώς θέλω να δω του χρόνου και για να γίνει αυτό θέλει την σωστή νοοτροπία. Η ομάδα έχει το πλεονέκτημα αφού πλέον δεν υπάρχει το άγχος για το αποτέλεσμα να δουλέψει πάνω σε αυτό. Θεωρώ ότι είναι τεράστια ευκαιρία φέτος να μάθουμε να κερδίζουμε εκτός και αυτό μπορεί να έρθει και μέσα από τις ήττες. Άποψη μου είναι ότι αν χτίσεις μια ομάδα που πάει για την νίκη και δουλεύεις σωστά στο τέλος θα επιβραβευτείς γι αυτό.

Ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα είχε τις ευκαιρίες του για να πάρει το παιχνίδι αλλά δεν απείλησε όσο έπρεπε. Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα γιατί μπήκε για να κερδίσει και δεν το έκανε για δυο λόγους

  1. Πολλά ατομικά λάθη
  2. Ο αγωνιστικός χώρος


Σε αυτό το γήπεδο δυστυχώς δεν μπορείς να παίξεις σωστό ποδόσφαιρο, όταν έχεις την μπάλα και προσπαθείς να την αλλάξεις είναι πολύ εύκολο να γίνει λάθος. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να το κάνει αλλά για τους δυο λόγους που σας ανέφερα δεν είχε αποτέλεσμα. Όπως είπα όμως ο Παναιτωλικός και συγκεκριμένα ο Χάβος πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει με αυτή την νοοτροπία γιατί μόνο τότε θα δημιουργήσει κάτι μεγάλο.

Όσο για το υλικό της ομάδας και από τις μεταγραφές που έγιναν σίγουρα ο Ρέι δείχνει πολύ καλή εικόνα. Ο Μπράβο ακόμη χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και αυτό θα γίνει μέσα από τα παιχνίδια. Όσο για τον Λόπες θέλω να πω κάτι που δεν βλέπω… Ο Παναιτωλικός από την αρχή της χρονιάς έχει τεράστιο θέμα στην συγκεκριμένη θέση και αυτό θεωρώ του στοίχησε από την αρχή της χρονιάς. Με τον ερχομό του Λόπες και σύμφωνα με αυτά που ακούγονται γι αυτόν, ο Παναιτωλικός έδειχνε να λύνει το πρόβλημα. Η άποψη μου είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχει προσφέρει τίποτα, τον κοιτάζω κάθε φορά να δω αν θα κάνει κάτι ουσιαστικό αλλά δεν βλέπε τίποτα. Δεν σκοράρει και δεν βγάζει κάθετες. Όπως έχω πει η καλύτερη λύση για την συγκεκριμένη θέση είναι ο Ρόσα αλλά δεν χρησιμοποιείτε εκεί. Πιστεύω και δεν το θεωρώ παράλογο αυτό που κάνει, ότι ο Χάβος του δίνει χρόνο, για να τον ετοιμάσει για του χρόνου. Προφανώς κάτι βλέπει στις προπονήσεις και θεωρεί ότι μέσα από τα παιχνίδια θα βγάλει αυτό που δεν βλέπουμε εμείς στα παιχνίδια.

Υ.Γ.1 Πόσο διαφορετικό είναι το κλουβί με κόσμο…

Υ.Γ.2 Όταν επιλέγουμε να παίξουμε με τρία αμυντικά χαφ στο κέντρο, όπως σήμερα, νομίζω είναι καλύτερο να παίζουμε 4-1-4-1 και όχι 4-2-3-1. Ο Πάουλο δηλαδή να μην παίζει δεκάρι αλλά οχτάρι μαζί με τον Μάκο.

Υ.Γ.3 Ο Παπαδόπουλος έχει πολύ καλή εικόνα.

Admin
 
 
Διαβάστηκε 1621 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.