Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:19 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 01:31

Γιορτή και στο Μεσολόγγι για την Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αιτωλοακαρνανίας (https://www.facebook.com/groups/aitoloakarnania.thilasmos/), μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας (https://www.facebook.com/thilazo/ ), γιόρτασε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου για ακόμα μια φορά την νέα χρονιά . Αυτή τη φορά, στην Ι.Π. Μεσολογγίου!

Οι μητέρες που παρευρέθησαν στην γιορτή, έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα για το Μεσολόγγι, σε ένα ζεστό για μικρούς και μεγάλους χώρο, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για επόμενη συνάντηση.

Από την Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αιτωλοακαρνανίας, θα ακολουθήσει άλλη μια εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, για την πόλη της Ναυπάκτου, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ.  (https://www.facebook.com/events/1845697452310366/).

1 2 3

AGRINIONEWS.GR
Διαβάστηκε 993 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.