Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:54 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 15:25

Με καταλήψεις μαθητές του Αγρινίου τιμούν τη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπό κατάληψη βρίσκονται σήμερα σχολεία του Αγρινίου καθώς οι μαθητές επέλεξαν με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη , δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του που συγκλόνισε το πανελλήνιο και σχετίστηκε με το φαινόμενο του μπούλινγκ. Ήταν 6η Φεβρουαρίου 2015 όταν ο κρητικός σπουδαστής της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων εξαφανίστηκε με την αυλαία του δράματος να πέφτει αρκετές ημέρες αργότερα όταν εντοπίστηκε νεκρός.

Σήμερα Δευτέρα λοιπόν λουκέτο έβαλαν οι μαθητές στο 1ο Λύκειο του Αγρινίου και στα 2ο,5ο, 6ο και 7ο Γυμνάσια της πόλης. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναφορικά με τα 2ο και 6ο Γυμνάσιο που συστεγάζονται στην οδό Μαβίλη του Αγρινίου, η κατάληψη έγινε από μαθητές του 2ου.

Μάλιστα σχετική απόφαση πάρθηκε από το πανελλήνιο συντονιστικό των σχολείων και για το λόγο αυτό καταλήψεις σημειώθηκαν σε πολλά σχολεία της χώρας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1047 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.