Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  8:20 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 18:25

Προσφορά της ΕΥΗΝΩΡ ΙΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα για την υγεία του μαστού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο κοινή μορφή καρκίνου στις γυναίκες.

Τηλεφωνικό Κέντρο για ραντεβού 26410- 69800

Η ψηφιακή μαστογραφία αποτελεί την ασφαλέστερη μέθοδο πρόληψης της νόσου και θα πρέπει να επαναλαμβάνεται μετά την ηλικία των 40 ετών κάθε χρόνο, ενώ σε γυναίκες με οικογενειακό ιστορικό θα πρέπει να ξεκινά ο έλεγχος αρκετά νωρίτερα στην ηλικία των 30- 35 περίπου.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας για την Υγεία του Μαστού, 15 Οκτωβρίου, η ΕΥΗΝΩΡ ΙΑΕ συμμετέχει δείχνοντας όπως πάντα το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθησία στο σημαντικό πρόβλημα των γυναικών, και προσφέρει την Ψηφιακή Μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 35 ευρώ, για τις εξής ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10, 11, 12, 13 και 14 Οκτωβρίου 2016 αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι το Διαγνωστικό Εργαστήριο ΕΥΗΝΩΡ, διαθέτει τον καλύτερο Ψηφιακό Μαστογράφο στην Ελλάδα με την χαμηλότερη ακτινοβολία, την διεύθυνση δε του Tμήματος την έχει ο κ. Γκιάτας Αβραάμ, Καθηγητής Ακτινολογίας από τους πλέον καταξιωμένους Ακτινολόγους στο είδος του.

Επίσης το Διαγνωστικό Κέντρο Ευήνωρ λειτουργεί και κάθε Σάββατο από 08:00 έως 14:30

Στο Κέντρο πραγματοποιούνται βιοψίες οργάνων και ιστών (Πνεύμονoς, Ήπατος, Λεμφαδένων κ.α.) συμβάλλοντας με αυτόν το τρόπο στην αποφυγή μετακινήσεων και ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας στα μεγάλα αστικά κέντρα.

fax: 26410-69809

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.evinor.gr

 

 

 

 

Διαβάστηκε 1284 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.