Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  12:00 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 14:16

Συνάντηση του συνδυασμού "Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών" με το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων του Δήμου πραγματοποίησε ο συνδυασμός μας. Η αγωνία των εργαζομένων για την επόμενη μέρα στον Δήμο μας είναι ξεκάθαρη, όπως σημαντική είναι και η ιεράρχηση εκ μέρους τους των ουσιαστικών προβλημάτων που παρουσιάζει ο Δήμος μας.
Για τα όσα σωστά μας ανέφεραν δηλώσαμε συνεπίκουροι και συμπαραστάτες.
 
Θεωρούμε θεμελιώδους σημασίας τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους εργαζομένους των δημοτικών υπηρεσιών, τους οποίους θεωρούμε συνεργάτες μας.
 
Ο Δήμος αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη στην περιοχή μας και οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα. Ασφαλείς συνθήκες εργασίας, παροχή των Μέσων Ατομικής Προστασίας, τρόπος κάλυψης των θέσεων ευθύνης, τεχνικός ασφαλείας, ιατρός εργασίας, ασφαλισμένα οχήματα αποτελούν για εμάς προτεραιότητα.
 
Για τις ομάδες προσωπικού του Δήμου μας που βρίσκονται σε εργασιακή ομηρία εξαιτίας νομοθετικών διατάξεων (ΙΔΟΧ, εργαζόμενοι μέσω ΕΣΠΑ, Σχολικές Καθαρίστριες) θα παρέμβουμε σε επίπεδο κεντρικής ένωσης δήμων ώστε να δοθεί ουσιαστική λύση, όπως έγινε πρόσφατα με τους υπαλλήλους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
 
Για τα νομικά πρόσωπα του Δήμου μας, εξαιτίας πρόσφατης εξέλιξης νέου νομοσχεδίου με στόχο την συγχώνευση τους, πρόθεση μας είναι να διασφαλίσουμε τους εργαζόμενους μας και να προτάξουμε τα συμφέροντα του Δήμου.
 
Πολιτική θέση του συνδυασμού μας είναι η διασφάλιση του Δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών. Τόσο στο θέμα των απορριμμάτων, του νερού όσο και του εσωτερικού ελέγχου. Είμαστε υπέρ της αναβάθμισης των υποδομών και υπηρεσιών του Δήμου και της πρόσληψης μόνιμου και εξειδικευμένου προσωπικού.
 
Ένας Δήμος λειτουργεί σωστά και οι υπηρεσίες προς τους πολίτες του είναι υψηλής ποιότητας, όταν Εργαζόμενοι και Δημοτικές Αρχές στέκονται διπλά ο ένας στον άλλο και όχι απέναντι. Αυτό δεν είναι αυτονόητο, κερδίζεται.
 
Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη.
 
olga daskali
Εκ του συνδυασμού
"Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών"
Επικεφαλής συνδυασμού Όλγα Δασκαλή
Διαβάστηκε 1575 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία