Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  3:29 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 19:00

Παναιτώλιο: προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας στη θέση «Βρόχολη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας στη θέση «Βρόχολη» στο Παναιτώλιο. Η αρχή έγινε με τις εργασίες τοποθέτησης ηλεκτροφωτισμού στο χώρο της πλατείας από το αρμόδιο τμήμα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αγρινίου. Σύντομα η πλατεία θα διαμορφωθεί σε χώρο ανάπαυσης και ψυχαγωγίας για κατοίκους και επισκέπτες, καθώς και σε έναν ασφαλή τόπο για να παίζουν τα παιδιά, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Παναιτωλίου, Ανδρέα Γκορόγια.

Η ανάρτηση της Κοινότητας Παναιτωλίου:

Η πλατεία στη θέση «Βρόχολη» Παναιτωλίου αρχίζει να παίρνει μορφή και ζωή.
Η αρχή έγινε με τις εργασίες τοποθέτησης ηλεκτροφωτισμού στο χώρο της πλατείας από το αρμόδιο τμήμα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αγρινίου.
Σύντομα η πλατεία θα διαμορφωθεί σε χώρο ανάπαυσης και ψυχαγωγίας για κατοίκους και επισκέπτες, καθώς και σε έναν ασφαλή τόπο για να παίζουν τα παιδιά.
Στόχος μας η επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, από το 2019 που ξεκινήσαμε ως νέο Κοινοτικό Συμβούλιο, μέχρι και το τέλος της θητείας μας.
Συνεχίζουμε…
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου
Ανδρέας Γκορόγιας.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 453 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.