Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:39 πμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 09:50

Μια βραδιά με τους "DreamWalkers" στο CBAR

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το περασμένο Σάββατο 12 Μαίου 2018 είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στο wine bar C-BAR στο Αγρίνιο όπου απολαύσαμε ένα μουσικό βράδυ ή καλύτερα μια μουσική παράσταση με τους «DreamWalkers». Μουσική βραδιά με πρωτοτυπία και συναίσθημα αλλά και με κλασικά τραγούδια που άφησαν εποχή. Το συγκρότημα «DreamWalkers» αποτελείται από τον Αγρινιώτη Σοφοκλή Θαυμαστό (Τραγούδι. Κιθάρα) που το ξέρουμε από τις πάμπολλες καλλιτεχνικές του δράσεις στην πόλη μας, την Δήμητρα Κοκκινοπούλου στα Πλήκτρα και τον Δημήτρη Κρεμαλή στο Μουσικό Πριόνι (ένα πρωτότυπο μουσικό οργανο με ιδιαίτερο ήχο που εμείς τουλάχιστον δεν το είχαμε ξαναδεί). Εκεί η Χρύσα Σπαή μίλησε με τους καλλιτέχνες για τους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr

dreamwalkers cbar 03

Από αριστερά Δημήτρης Κρεμαλής, Σοφοκλής Θαυμαστός, Δήμητρα Κοκκινοπούλου και Χρύσα Σπαή

dreamwalkers cbar 04

H Δήμητρα Κοκκινοπούλου έχει τελειώσει στην Αμερική κλασικές μουσικές σπουδές στο τραγούδι και πιάνο, παίζει φυσικά και πλήκτρα, γύρισε στην Αθήνα πριν ένα χρόνο όπου συναντήθηκε με τον Σοφοκλή και συνεργάζονται μαζί στο συγκρότημα "Dreamwalkers". Δηλώνει ότι της αρέσει η περιοχή μας, καθότι βρίσκεται κοντά στο φυσικό περιβάλλον και μάλιστα με πολλές εναλλαγές, σε αντίθεση με τα μεγάλα αστικά κέντρα που έχει ζήσει και επιθυμεί να ξανάρθει. Το Αγρίνιο την ηρεμεί και θα ήθελε να καθίσει περισσότερες μέρες. Ωστόσο με την συνεργασία που ξεκίνησε με τον Σοφοκλή σίγουρα θα ξανάρθει σύντομα.

dreamwalkers cbar 05
Ο Δημήτρης Κρεμαλής κατάγεται από την Αθήνα και παίζει συνθεσάιζερ και Ηλεκτρική κιθάρα. Αλλά επίσης παίζει και ένα πρωτότυπο μουσικό όργανο το μουσικό πριόνι το οποίο είναι ιδιόφωνο, δηλαδή δεν έχει νότες και σκάλες αλλά έχει την δυνατότητα να βγάζει ένα ήχο ιδιαίτερο, αγγελικό και θεωρείται σαν επέκταση του σώματος καθότι εκφράζει απόλυτα την ψυχική κατάσταση του μουσικού. Η μουσική είναι ψυχοθεραπεία δηλώνει ο Δημήτρης. Εχει συνεργαστεί και με άλλα συγκροτήματα στο παρελθών αλλά επι του παρόντος συνεργάζεται με τον Σοφοκλή. Βρίσκει το Αγρίνιο ήρεμη πόλη και ιδανικό για πρωτότυπες μουσικές και καλλιτεχνικές ιδέες όπως του Σοφοκλή και προτείνει σε όλους μας να δούμε με την αρμόζουσα προσοχή την περίπτωσή του καθότι έχει να δώσει πολλά και σε όλους.

dreamwalkers cbar 22

Για τον Σοφοκλή Θαυμαστό έχουμε να πούμε ότι κατάγεται από το Αγρίνιο, είναι τραγουδοποιός, τραγουδάει και παίζει κιθάρα και πιάνο. Εχει ήδη κυκλοφορήσει μια μουσική δουλειά με τον τίτλο «Ιστορίες Μαγικές» με CD και βιβλίο. Δείτε ΕΔΩ σχετικό βίντεο.

dreamwalkers cbar 09

Ετοιμάζει και την επόμενη δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα. Την περίοδο αυτή ασχολείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και αρμόδιους φορείς με την οργάνωση ενός μουσικού φεστιβάλ στην πόλη μας που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα όπου θα βγαίνουν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές μπάντες που θα δίνουν την παραστασή τους σε διάφορα σημεία της πόλης και όλο αυτό εξελικτικά θα καταλήξει σε μια μεγάλη συναυλία στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου, την Δευτέρα 25 Ιουνίου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του ΟΚΑΝΑ, τον Δήμο Αγρινίου, Τα Υπόγεια Ρεύματα και τους «DreamWalkers».

dreamwalkers cbar 21

Το AgrinioBestOf.gr εύχεται τα καλύτερα στους "DreamWalkers” και περιμένει να τους ξαναδεί στην επόμενη μουσική παραστασή τους στην πόλη μας.

Μπορείτε να δείτε και τα άλλα άρθρα στην ιστοσελίδα μας που αναφέρονται στον Σοφοκλή Θαυμαστό και τις καλλιτεχνικές του δράσεις ΕΔΩ,  ΕΔΩ και ΕΔΩ.

dreamwalkers cbar 18

Η Κωνσταντίνα Υφαντή συμμετέχει στην Μουσική Παράσταση με απαγγελία στίχων.

dreamwalkers cbar 24

dreamwalkers cbar 15

dreamwalkers cbar 28

 

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

 

Διαβάστηκε 7921 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 02:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033