Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  7:35 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 13:13

Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Ποιες είναι οι νέες τιμές των διοδίων για τα συνδρομητικά προγράμματα (e-pass)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από 1η Ιανουαρίου 2022 θα ισχύουν νέες, ανάπροσαρμοσμένες τιμές διοδίων στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», βάσει των προβλέψεων της Σύμβασης Παραχώρησης.

Οι νέοι τιμοκατάλογοι των συνδρομητικών προγραμμάτων ΓΕΦΥΡΑ e-pass εξακολουθούν να προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στους συχνούς και τοπικούς χρήστες της Γέφυρας για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, που φτάνουν μέχρι 67% για τους συνδρομητές των Ι.Χ. οχημάτων και 35% για τα προγράμματα που αφορούν τα φορτηγά.

Ακολουθούν αναλυτικοί πίνακες τιμών για κάθε συνδρομητικό πρόγραμμα:

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (τηλ.: 26340 39010 – 011 / email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 502 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.