Τετάρτη, 29η Μαίου 2024  9:41 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 18:50

Κουτσογούλας: «Στόχος μου να παίξω με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αγρινιώτης αρχηγός της Κ19 του Ολυμπιακού, Θανάσης Κουτσογούλας, μίλησε στο Match Programme των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και στάθηκε στην πορεία της ομάδας μέχρι την κατάκτηση του Youth League, τους προσωπικούς του στόχους αλλά και την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε μέρος όσων ανέφερε ο αρχηγός των Πειραιωτών:

Πως βιώνεις μέχρι στιγμής την φετινή χρονιά;

Η φετινή χρονιά είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το να κερδίσουμε το Youth league, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο ακαδημιών, είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Είναι στο χέρι μας στα επόμενα δύο παιχνίδια να κατακτήσουμε και το Πρωτάθλημα Ελλάδας, για δεύτερη σερί χρονιά, που ήταν ο κύριος στόχος μας από την αρχή της σεζόν. Αν το καταφέρουμε και αυτό η φετινή αγωνιστική περίοδος θα μείνει για χρόνια στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πότε πίστεψες ότι η ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό;

Από την αρχή της χρονιάς πιστεύαμε στην ομάδα και είχαμε θέσει ως στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην διοργάνωση. Όμως, όσο προχωρούσαμε και αποκλείαμε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έμπαινε όλο και πιο πολύ στο μυαλό μας η κατάκτηση του τροπαίου. Παιχνίδι «κλειδί» ήταν αυτό με την Ίντερ. Η δύναμη που πήραμε από τον κόσμο μέσα στο Καραϊσκάκη, ήταν αυτή που μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά και η απόδοση που είχαμε ενάντια σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, μας έκανε να μη φοβηθούμε να κοιτάξουμε καμία ομάδα στα μάτια.

Τι σημαίνει για εσένα να φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ερυθρόλευκη φανέλα;

Το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα είναι κάτι το οποίο με κάνει υπερήφανο. Το να συνδυάζεται φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα, έχει σίγουρα μεγάλες ευθύνες, αλλά το οικογενειακό κλίμα που έχουμε και το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας, κάνουν αυτές τις ευθύνες πιο εύκολο να βγουν εις πέρας.

Ποιοι είναι οι ατομικοί σου στόχοι για το μέλλον;

Οι ατομικοί μου στόχοι για το μέλλον είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ. Θέλει πολύ δουλεία για να πραγματοποιηθούν αυτά, αλλά με πίστη και υπομονή ελπίζω να γίνουν πραγματικότητα.

Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού;

Από μικρό παιδί κάνω εικόνα τον εαυτό μου να βρεθεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι ένα όνειρο τρελό που έχω, αλλά παράλληλα είναι ένας από τους στόχους μου, οπότε κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να γίνει πραγματικότητα κάποια μέρα και όσο πιο κοντά φτάνω, τόσο μεγαλώνει το κίνητρο μου.

Έχουν μείνει δύο αγωνιστικές, δεν μπορέσατε να το τελειώσετε στον ΠΑΟΚ, πως πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα στην συνέχεια;

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που δεν μας κάνει χαρούμενους, αλλά δεν πρέπει να μας απογοητεύει. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Κηφισιά και τον Παναιτωλικό, που αν τα κερδίσουμε θα στεφθούμε πρωταθλητές. Πρέπει να τα προσεγγίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα, αλλά και αυτοπεποίθηση και είμαι σίγουρος ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε θα καταφέρουμε να στεφθούμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά πρωταθλητές Ελλάδας.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 450 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.