Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  1:22 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 12:09

Φεύγει από το “τιμόνι” ο Πάνος Παπαδόπουλος – Αλλαγή σκυτάλης στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε η  θητεία του Πάνου Παπαδόπουλου στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στο sinidisi,gr χωρίς να προβεί σε οποιονδήποτε σχολιασμό της εξέλιξης αυτής. 

Η απόφαση για αλλαγή σκυτάλης ελήφθη σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας και μάλιστα, σε  περίοδο που αρχίζουν στη νοσηλευτική μονάδα εμβολιασμοί και την Κυριακή.

Ο Πάνος Παπαδόπουλος ανέλαβε καθήκοντα στο Μεσολόγγι στις αρχές του 2017 (διαβάστε την πρώτη του συνέντευξη στον “Δυτικά Fm 92,8” εδώ) και ένα χρόνο αργότερα του ανατέθηκε προσωρινά η Διοίκηση  των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας,  μετά την απομάκρυνση του τότε διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου,  Δημήτρη Μιχάλη.

Στη διάρκεια των ετών που πέρασαν έθεσε στόχους τους οποίους, παρά τα αντικειμενικά προβλήματα στο Σύστημα Υγείας, κατόρθωσε να υλοποιήσει. Το τελευταίο διάστημα είχε ρίξει το βάρος στη λειτουργία των εμβολιαστικών γραμμών εντός της νοσηλευτικής μονάδας.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι πρόκειται να τον αντικαταστήσει η κυρία Ελένη Φιλιπποπούλου, η οποία το Νοέμβριο του 2011 ανέλαβε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου και νωρίτερα είχε διατελέσει υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 238 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.