Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:01 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 20:09

Θεοδωρικάκος: Να κάνετε καταγγελίες για δημοσίους υπαλλήλους που δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιτέλους κάποιος λέει το αυτονόητο

Όταν ακούσαμε από την περιόδο του lockdown περί τηλεργασίας στο Δημόσιο και για εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω e-mail ή τηλεφώνων, ήμασταν αρκετά καχύποπτοι και αυτό γιατί ως γνωστόν το Δημόσιο είναι σε μεγάλο βαθμό εμποτισμένο με αυτό που λένε με λάμδα παχύ στη Θεσσαλονίκη: «χαλαρά». Ευτυχώς φαίνεται πως η κυβέρνηση παίρνει το feedback από το πρώτο lockdown και ζητά η τηλεργασία να είναι εργασία και όχι «χαλαρά».

Με ικανοποίηση λοιπόν είδαμε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του να προαναγγέλλει αυστηρούς ελέγχους στο Δημόσιο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι εργαζόμενοι κάνουν καλά τη δουλειά τους και εξυπηρετούν τους πολίτες, μετά από καταγγελίες ότι ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα και δεν εξυπηρετούν τον κόσμο.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο Mega δήλωσε ότι «Είναι υποχρεωμένοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο να κάνουν κανονικά τη δουλειά τους και την περίοδο του lockdown. Έχουμε κάνει παρεμβάσεις, όπου χρειάζεται. Απαιτούμε οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα να υλοποιούν το καθήκον τους. Και το καθήκον τους είναι να εξυπηρετούν τους πολίτες»

«Οι περισσότεροι θεωρώ ότι εργάζονται σωστά. Και δεν πρέπει οι εξαιρέσεις να σηματοδοτούν τον κανόνα. Γι’ αυτό, οι έλεγχοι θα γίνουν πιο αυστηροί, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες για τις επείγουσες περιπτώσεις», τόνισε ο υπουργός.

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 721 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.