Κυριακή, 19η Μαίου 2024  8:16 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 18:46

Προστατευτικά plexiglass σε όλα τα γραφεία της Δ.Α Ακαρνανίας ζήτα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιστολή της προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας ενημερώνει ότι τοποθέτησε σε γραφεία που δέχονται μεγάλο αριθμό πολιτών προστατευτικά plexiglass ενώ παράλληλα ζητά να υπάρξει μέριμνα για την τοποθέτηση και άλλων προστατευτικών στο σύνολο των γραφείων, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Ειδικότερα:
Κύριε Διευθυντά,
Η Ένωσή μας στα πλαίσια της πρόληψης της διασποράς του covid – 19 τοποθέτησε σε γραφεία που δέχονται μεγάλο αριθμό πολιτών προστατευτικά plexiglass.

Προκειμένου όμως να υπάρξει προστασία στο σύνολο των συναδέλφων και των πολιτών παρακαλούμε όπως προβείτε στην τοποθέτηση προστατευτικών plexiglass στο σύνολο των γραφείων των Αξιωματικών Υπηρεσίας και των Γραμματειών, όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Ακαρνανίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 768 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.