Κυριακή, 2η Ιουνίου 2024  11:43 πμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 10:01

Η εκδήλωση για την απελευθέρωση της Ναυπάκτου (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας , με την συμμετοχή του συλλόγου αναβίωσης Σουλιωτών Ναυπακτίας “Έπαχτος και της Ι.Μ. Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας , οι δήμαρχοι Αγρινίου κ. Παπαναστασίου και Θέρμου κ. Κωνσταντάρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Σταυρόπουλος , ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου κ. Παΐσιος , ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κ.Σκιαδαρέσης , ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κοτρωνιάς και η περιφερειακή συμβουλος Μαρία Μπούση ,οι αντιδήμαρχοι κ. Τσουκαλάς, κ. Κοτρωνιάς και κ. Ραυτόπουλος , ο βουλευτής Αιτ/νιας κ. Παπαθανάσης , ο αστυνομικός περιφερειακός Διευθυντής κ. Τσαπικούνης , ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. κ. Κακκούσης,η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Σμπούκη και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κωνσταντόπουλος και κ. Γουρζής.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 167 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.