Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:53 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 09:29

Πανελλήνιες 2020: Με Αγγλικά η “πρεμιέρα” για τα ειδικά μαθήματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τα Αγγλικά αρχίζουν σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν στις 2 και 3 Ιουλίου για το Ελεύθερο και το Γραμμικό Σχέδιο, αντίστοιχα. Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση των Ιταλικών στις 4 Ιουλίου. Θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα Γερμανικά στις 6 Ιουλίου, στα Γαλλικά στις 7 Ιουλίου και τα Ισπανικά στις 8 Ιουλίου. Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην εξέταση των μουσικών ειδικών μαθημάτων: Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων στις 10 Ιουλίου, Μουσική Αντίληψη και Γνώση στις 11 Ιουλίου και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία στις 13 Ιουλίου.

Η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού θα πραγματοποιείται έως και τις 10 Ιουλίου.

tempo24.gr 

Διαβάστηκε 917 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.