Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:38 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 18:19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ποδηλατοβόλτα το Σάββατο στην Αμφιλοχία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την ασφαλή διεξαγωγή της 1ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας το Σάββατο 06/06/2020, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Κωνσταντίνος Κακούσης.

Ειδικότερα για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, την ασφάλεια των συμμετεχόντων και στην ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων κατά την διεξαγωγή της 1ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας, η Διεύθυνση Ακαρνανίας, αποφασίζει:

Τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της 1ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας, συνολικής απόστασης 10 χλμ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 06/06/2020 με ώρα εκκίνησης την 18.30΄ ώρα από τον χώρο του Λιμένα Αμφιλοχίας :

1. Την προσωρινή ακινητοποίηση των οχημάτων στον χώρο του Λιμένα Αμφιλοχίας και του Κόμβου Αμφιλοχίας, καθώς και
2. Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την χ/θ 110+500 της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (διασταύρωση Τ.Κ. Σαρδηνίων) έως την χ/θ 113+000 της Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων (Θέση «Αγγέλω») και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από 18.30΄ ώρα έως 20.00΄ ώρα και την εκτροπή των οχημάτων μέσω της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Εμπεσού – Κάφκα.

Το χρονικό διάστημα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 06/06/2020 και ώρα 18.30΄.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης της παρούσας απόφασης ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1066 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.