Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 17:41

Aνατροπή στην ανατροπή: Με κόσμο η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τέλος καλό, όλα καλά για την ΑΕΚ για την παρουσία των φιλάθλων της στο Αγρίνιο.

Και αυτό διότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακάλεσε την αρχική παράλογη απόφαση της. Μια απόφαση που έβαζε μπλόκο στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι κανονικά οι φίλοι της Ενωσης θα έχουν το δικαίωμα να βρεθούν στο Αγρίνιο. Αύριο (20:00) στο ματς με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Super League. Οπως έχουν το δικαίωμα όλες οι ομάδες τόσα χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο. Μια αρχική απόφαση που προκάλεσε εκνευρισμό και αναστάτωση και ευτυχώς ανακλήθηκε άμεσα, μετά από έντονη αντίδραση της ΠΑΕ και της Super League.

Μετά την παράλογη απόφαση της ΓΓΑ, η ΠΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε έντονα προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Και επίσης υπήρξε και επίσημη αντίδραση από τον υπεύθυνο ασφαλείας της Super League. Προς την Αστυνομία με κοινοποίηση και στη ΓΓΑ ότι η απόφαση απαγόρευσης θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα. Και εκεί εξηγούσε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν δημιουργήθηκε θέμα με επεισόδια στο Αγρίνιο, οπότε και η αρχική απόφαση ήταν παράλογη. Εν συνεχεία ενημερώθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και δεσμεύτηκε ότι η παράλογη απόφαση θα αλλάξει. Κάτι που έγινε τελικά, μετά από λίγες ώρες, αν και προκάλεσε εκνευρισμό στην ΑΕΚ δίχως λόγο και με αναπάντητα ερωτηματικά για τον σκοπό της αρχικής απόφασης.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 1154 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.